İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google Türkçe - Ingilizce reklam

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar ben google reklamlarını şuan yayınlıyorum ama yeni bir site açtım bu ingilizce bir hafta olmasına rağmen henüz hiç reklam çıkmadı. bu neden kaynaklanır acaba. benim şuan google hesabın tr olduğu için olabilirmi?

Malcolm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siten googleda henuz indekslenmemistir.
googlea sitenin adresini yazarsan indekslenip indekslenmedigini anlarsin.

T

The_Best

Misafir
Belki de sitenin içeriği ile ilgili bir reklam konusu yoktur, title ve meta'larını değiştirmeni öneririm

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
title reklam çıkan başka bir sitenin aynısı içerikde aynı ama gelen giden yoook

O

onder

Misafir
Malcolm' Alıntı:
siten googleda henuz indekslenmemistir.
googlea sitenin adresini yazarsan indekslenip indekslenmedigini anlarsin.

dostum arkadaş böyle bişey sormamış ki.

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
darkman' Alıntı:
arkadaşlar ben google reklamlarını şuan yayınlıyorum ama yeni bir site açtım bu ingilizce bir hafta olmasına rağmen henüz hiç reklam çıkmadı. bu neden kaynaklanır acaba. benim şuan google hesabın tr olduğu için olabilirmi?
Hesabın TR olmasının önemi yok. Sayfanın Adsense için indexlenmesi zaman alabilir.Benim bir sitemde aynı gün içinde gösterilmeye başlanan reklamlar, diğer sitemde bir hafta sonra gösterilmeye başlandı.

darkman

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitede arasıra reklamlar çıkmaya başladı. galiba her siteyi farklı sürelerde tarayabiliyor.
diğer sitelerimin birinde 4. gösterimde reklam çıkmaya başladı neyse bundada arada bir çıkmaya başladı. teşekkür ederim arkadaşlar.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Anti parantez..

Sayfalarınız Google tarafından indexlenmemiş olsa bile, yani arama sonuçlarında çıkmasınız bile, Adsense index'i farklı bir mevzudur. Sayfanız Google tarafından indexlenmemiş olabilir, ama reklamlar koyduktan sonra Adsense robotu sayfanızda reklam göstermeyi onaylar.

Kolay gelsin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.