İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google üst menüsüne SİZ eklentisi geldi

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Arkadaşlar şuan itibari ile farkettim. Googleye girdiğinizde bildiğiniz üzere sol üst köşede menüleri bulunmakta. O menüye SİZ diye eklenti gelmiş durumda ve daha gün içerisindeki varken BLOG diye bir menüsü vardı o da kalmış durumda sizde de bu şekilde mi?

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Ha sen onu diyorsun, o zaten çoktan beri var bende.
Google Plus ile alakalı birşey. Plus hesabın varsa giriş yap, orada siz yerine plus'daki ismin yazıyor.
Şuan bende +Mertcan yazıyor mesela.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Ben bugun farkettim ve bu menüde bugun yine vardı ama şuan göremiyorum BLOG diye menüde vardı kalmış durumda şuan?

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Google arama sisteminde yaptığı değişikliği düzeltmediği sürece hit kaybedecektir. Çok gereksiz olmuş diye düşünüyorum. Daha farklı yöntemlerle hızlı arama sistemi yapabilirler.

ozgurruh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
32
Evet ufak çapta bir değişiklik olmuş ozaman Mertcan'K bakalım daha ne yenilikler olacak

Ekleme: arkadaşlar dün daha bu konuyu açtım google benim dediğim SİZ bölümünü göstermek amaçlı yenilik yapmış bile :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.