İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google ve Filtreleri

-YolGezer-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Bir Forum Sitem Var Çok Emek Verdim, 2 ay önceye kadar ziyaretçi sayım günden güne artıyor ve konularım indexleniyordu. Ziyaretçi Sayım 2000 i bulmuştu. Ancak Aniden ziyaretçi sayım 300 lere düştü Anladımki Filtreye takıldım. (Sanırım.) Neyse Benimde Hevesim Kaçtı Hiç konu filan eklemez oldum.

Günlük ziyaretçi Sayısı 400 civarı 2 aydır. Ancak 3 gün önce ziyaretçi sayım aniden 3000 lere çıktı ve 2 gün böyle gitti. Filtreden Çıktım diye sevinirken dün tekrar eski haline döndü. Konular indexlenmiyor. Eski İndexli konularda silinmiyor. Google ve site haritasında bir problem görünmüyor.

Aklıma Gelen Google Filtreden Çıkardı ama bir terslik görüp tekrar filtreye aldı. Veya Bu nedir nasıl kurtulurum bu İlletten. :)

Değerli Yorumlarınız için Şimdiden Teşekkürler.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
siten için cok fazla link alımı yaptın ise yeni sitelere uygulanan bu yükseliş ve düşüş normal yeni siteleri bir siteye veya pr degeri yüksek sitelere hemen eklemeyin biraz bekleyin..

-YolGezer-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yabancı Sitelerden Link Alımım Yok Ancak Kendime ait 6 sitem var hepsinde karşılıklı Site Linkleri var. Sitelerim 2 resellera bölünmüş vaziyette. PR değerleri ise 1 veya 0 Ancak eklenen konular Özgün değil.

Yani doğal olarak genel forum sitesinin tüm alanlarında özgün makale eklemem vs mümkün değil. Bu arada Vbulletin Vbseo kurulu.

Tema Değişikliğinin Filtreden Çıkmaya Bir Etkisi Olabilirmi? Bir Umut Belki :)

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google sana bir şans daha vermiş ama sen bunu değerlendirememişsin. site başlıklarında title larda çok fazla aynı kelime tekrarı ve tag kullanıyorsan bundandır bunları düzenlemeden çıkar çıkar girersin. yine çıkman 1-2 ayı bulur

-YolGezer-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google sana bir şans daha vermiş ama sen bunu değerlendirememişsin. site başlıklarında title larda çok fazla aynı kelime tekrarı ve tag kullanıyorsan bundandır bunları düzenlemeden çıkar çıkar girersin. yine çıkman 1-2 ayı bulur

Hımm aynı kelime çok kullanmıyorum ama kodlarda bir değişiklik ile RSS haberlerine otomatik tag eklettiriyorum. Bunu pek kullanan site yok rss haberine tag eklettirmeyi ondanmıdır acaba ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.