www.msnifadeleri.com adresi sahibiyim. Google için baya bir uğraştım en sonunda indexledi. İndexlemesinden sonra 2 hafta geçmesine sağmen, sayfa tasarımı, meta taglar ve içerik msn ifadeleri kelimesine uygun olmasına rağmen google aramalarında henüz ilk 40 sayfada bile değilim. Fakat önce 10. sayfada çıkartmıştı.
Pr değeri 4 ve 4 üzerinde olan web sitelerinde text link verdik. Bu sitelerin toplam sayısı ortalama 15, fakat henüz "msn ifadeleri" arama sonucunda ilk 10 sayfaya gelemedim.
Birde şunu düşünüyorum, birçok msn messenger içerikli site title bölümünde msn ifadeleri kelimeslerini kullanmış. Bu beni zorlarmı? Yada bu sebepten dolayı mı böyle bir durumadüşünüyorum?
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Pr değeri 4 ve 4 üzerinde olan web sitelerinde text link verdik. Bu sitelerin toplam sayısı ortalama 15, fakat henüz "msn ifadeleri" arama sonucunda ilk 10 sayfaya gelemedim.
Birde şunu düşünüyorum, birçok msn messenger içerikli site title bölümünde msn ifadeleri kelimeslerini kullanmış. Bu beni zorlarmı? Yada bu sebepten dolayı mı böyle bir durumadüşünüyorum?
Bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.