İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google vs Adbrite ?

~Aykut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangisini tercih ediyorsunuz ?
google kullananların cogu Adbrite ye geçti :S

C

coklenyez

Misafir
ikisinide :)
adbrite 10$ bırakıyo adsense 30$ adsense karlı gözüküyo ama benim için sakat

S

Skeleton

Misafir
AdSense:
İçeriğin pahalı reklamların çıkaracak keywordlardan oluşuyorsa birebir,
Kuralları biraz daha katı,
Hile yapmadığın takdirde garanti para

AdBrite:
eg-zotik sayfalarda iyi para kazandırdığını duydum,
Reklam linklerinin stilini ayarlamana izin veriyor, eğer sitene iyi adapte edersen tıklanma oranın yüksek olur,
Ödeme konusunda zaman zaman sıkıntılar oluyor sanırım bence bu firma düzgün iş yapma yolunda gidiyor.

E

erotikbul

Misafir
adbrite geçen gün hile yapanın birisinin hesabını kapattı, kendisini tanıyorum bizzat, içerde de bayağı bir parası kaldı. adbrite'yi de yolunacak tavuk olarak görmeyin, sonunuz kötü olur.

E

erotikbul

Misafir
tıklama olmaksızın bazı engellemeler getirdi. tıklamayana ekmek yok mantığı :)

Q

QuicK

Misafir
Su adbrite'ye üye bile olmadım. Ama en sonunda yapıcam bisiler üye olacagım galiba :)
Benim icin adsense.. Ama çok kazandıgım icin oda sakat :)

W

www_hitmp3tr_com

Misafir
ya bazı arkadaşlar 6 bin gösterimle benim kadar kazanıyolar ben 200 küsür bin gösterime neden onların bilmem kaç katı kazanamıyorum:)

E

erotikbul

Misafir
atılanların sayısı çok hile yapıp da. hile yapmadığınız sürece sorun yoktur beyler.

Her zaman içimden geçiriyorum, keşke Adsense'den olsa bütün kazançlarım :( ..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5