İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google WebCOLOR ları Temizliyor.

abuz89

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Merhaba arkadaşlar, bilindiği üzere webcolor vvareze düştükden sonra herkes video sitesi açtı hatta boşda duran saçma domainlere bile webcolor kuruldu, dolayısıyla yüzlerce sitede aynı içerik aynı tema hatta çoğu sitede aynı title ve description vardı, google bu duruma elbetdeki mudahele edecekti, son 1 ayda baya webcolor 40-50k hite çıkıp hemen filtreye girdi, bugün farkettim 3-4 webcolor yine filtreye girmiş, söylemek istediğim google göz yummuyor, illaki sonunda filtreye alıyor, webcolor kurup 50k hit yapıp parayı vurayım hayalinde olanlara duyurulur.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
video işine girmedim daha ama wp güzel bir temayla girmek niyetindeyim. bot da bitti sayılır, oohh kebap :)
en iyisi wp bence tavsiye ederim.

neoorog

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
wp ile asla girilmez ozanTi.

Biraz hit yapınca barınacak yer bulmak ciddi bir mesele haline geliyor. ;)

WebLOADER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
video işine girmedim daha ama wp güzel bir temayla girmek niyetindeyim. bot da bitti sayılır, oohh kebap :)

Sen wp ile 50 k video hiti yapda görelim.Artık 64 gb ramlı aylık kirası 3000 tl olan bir makinada barındırabilirsin inşallah.Sanmıyorum ama :) benim 1k worldpress sitem 100 k olan kendi yazılımım scriptin tam 80 katı fazla kasıyor :)

efekentli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sen wp ile 50 k video hiti yapda görelim.Artık 64 gb ramlı aylık kirası 3000 tl olan bir makinada barındırabilirsin inşallah.Sanmıyorum ama :) benim 1k worldpress sitem 100 k olan kendi yazılımım scriptin tam 80 katı fazla kasıyor :)

ben wp ile yabancı bir share hostingde 50k gördüm ve saniyelik kesilmeler haricinde uyarı bile almadım. demek ki wp de sunucu optimasyonu yapmak gerekiyor. o ayrıntıyı bilemem ama çoğul o rakamı gördüm, abartmaya gerek yok (1 gunluk bir hitti)

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23

wp ile ancak kişisel site yapılır. wp ile site kurarken şuna dikkat etmek gerekir. içeriğiniz fazla olmadan mesela en fazla 500 postla iş görür o da 20k hiti anca olur.en iyi ihtimalle. yok ben 50k video koyacak dersen işde orda durman lazımki wpnin gücü ona yetmiyor.daha doğrusu host dayanmıyor. bir bot yazdırdım wp siteye w*rez site yaptım.30k post oldu. hit günlük 4-6k 3 ayda (domain eskiydi) sürekli kapatıyor hostgator abimiz.

WebLOADER

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
wp ile ancak kişisel site yapılır. wp ile site kurarken şuna dikkat etmek gerekir. içeriğiniz fazla olmadan mesela en fazla 500 postla iş görür o da 20k hiti anca olur.en iyi ihtimalle. yok ben 50k video koyacak dersen işde orda durman lazımki wpnin gücü ona yetmiyor.daha doğrusu host dayanmıyor. bir bot yazdırdım wp siteye w*rez site yaptım.30k post oldu. hit günlük 4-6k 3 ayda (domain eskiydi) sürekli kapatıyor hostgator abimiz.

+10 ;)
"wp ile ancak kişisel site yapılır."

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
WP genellikle kişisel siteler için idealdir. Yüksek hitli siteler için farklı yazılımlar çok daha sorunsuz işlemektedir. WP gerekli optimizasyonları yapılınca küçük kesintiler dışında işlev görebilir. Ama tatmin edici düzeyde olmayacaktır, hitiniz fazlaysa.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.