İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Yardım (site Kopyalama ve ani hit kaybı)

cinephil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 ay öncesine kadar 74K alexa'da bulunan blogger altyapısını kullanan sitem şu an 140Klere kadar geriledi.yine günlük 5K-6K civarı yabancı hitim vardı o da yarıya düştü.sebebine gelince dizifilm.com benim domainim ve yabancı elemanın biri dizifilms.blogspot.com diye bir blog açıp benim bütün içeriği tek tek kopyalamış.verdiğim domain adını örnek olarak verdim .google aramalrında ilk sırada çıkarken üstelik artık 2.3 sayfalarda çıkıyorum elemanın açtığı ve tamamen benden kopyaladığı içerikler ilk sırada çıkmaya devam ediyor.Bu konuda ne yapabilirim.Google'dan eskisi kadar verim alamıyorunm.Bir fikri olan var mı?Yoksa yapacak bir şey yok mu?

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bahsi geçen sitenin senin içeriğini kullandığını ıspatlayabilirsen bu konuda Google'a başvurup sitenin manuel ceza almasını sağlayabilirsin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.