İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google yeni sonuç sayfası

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hesap acık oldugu için yani gmailini girersen öle cıkar sanırım normal user cıkmaz sanırım..

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Pcqopat.Com
burdan verdiğin url'ye tıklıyorum yine print screen alıp gönderdiğim sayfa açılıyor.

@iyinet
denedim ama olmadı.

@Permission
bir gmail hesabım var ama şifresini dahi şuan aklımda değil yani gmailde hesabım açık değil.

neyse anlamadım bende hayırlısı olsun :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
mozilla firefox kullanıyorsan ctrl+shift+delete yaparak tarayıcının onbelleğini boşaltarak deneyebilirsin eminim daha farklı bir goruntu ile karşılaşacaksın google sonuç sayfasında

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İş yerimden ve bir kaç farklı yerden buna baktım ama evimdimdeki bilgisayardaki gibi bir sonuç sayfası çıkmıyor. Tüm cookieleri temp. internet files klasöürü vs. herşeyi temizledim ama yine o şekil çıkıyor evde. Bende herkeste gönderdiğim resimdeki gibi bir sayfa çıkıyor zannettim ama değil sanıyorum öyle. Bende neden bu şekilde bir sonuç sayfası çıkıyor anlam veremedim gerçi daha hoş şikayetçi değilim. Belki hatırlamadığım biryerden birşeylerin ayarları ile oynadım.

Saygılar kolay gelsin hepinize...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5