İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google your account disabled

O

OZN

Misafir
belki adam yabancı sitesinde hile yapmıştır. türkçe desteği zaten bu ay geldi. çekini alması imkansız birşey.

A

atakan_s

Misafir
Adam hangi sitede hile yaparsa yapsın, oturduğu yer çok büyük ihtimalle Türkiye ve Google'ın hile yapanlar istatistiğinde (var mı bilemiyorum ama mutlaka vardır) bu yakalanan kişinin ülkesi nedir ona bakılır, sitesinin ne'ce olduğuna ya da tıkladığı reklamı hangi ülkeden kişinin verdiğine değil.

Ha bu arada hile yapan arkadaşımız pay verecem dese hepiniz atlarsınız gibisinden bir ifadede bulunmuş; burada kimsenin senin o lekeli parana ihtiyacı yok çok şükür.

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
OZN denilen adam yoksa mp3-tr denen dialer sitesinin sahibi mi???

eğer öyleyse sayın admin lütfen bu adamın icraatlarını moderatorlara sorunuz ve gereğini yapınız. Onlarca Türk ailesinin evinden HİLE İLE yüzlerce milyon ÇALMIŞ bir insan böyle bir forumda bulunmamalı.

X

xuser

Misafir
son nokta

arkadaslar benim sitem yabancı içerikli idi... yani eski... benim hesabımı iptal ettikleri sebep kendim tıklamam değil tam olarak (kendi sayfamı) explorer için açılış sayfassı yapmam ve tabi...hep aynı ip nosu dikkat çekmiş olabilir...

okadar panik yapmayın...adamlar enayi değil heralde aylardır neden çek yollasınlar... bi küfür emediniz kaldı...teessüfler türkiye...

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Acilis sayfan yapman senin banlanmana etken oldugunu sanmiyorum. Ayni IP dedigin? tıklamadigin surece ayni IP ile sayfayi acmanda ne sakinca olabilirki. Bir insanin kendi sitesini acilis sayfasi yapmasi veya gunde bilmem kac yüz kez o sayfaya girmesi kadar daha dogal birsey olamaz..

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SiteRehber dediklerin çok dogru ancak;
Google in yeni TOS una gore yasak.
ınanılmaz sacma bır olay ama kendı ip den cok fazla impression (gosterim) yaptıysan, google reklamlar bosa gıdıyor dıye hesabı ıptal edıyor.

www.webmasterworld.com
bunun gıbı sıtelerde bu konuları tartısıyorlar neden boyle oldu dıye.
Ama boyle bır olay var ve bende korkmaya basladım.

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bakın google tos tan copy paste yapıyorum...

Google shall not be liable for any payment based on (a) any amounts which result from invalid queries or invalid clicks on Ads generated by any person, bot, automated program or similar device, as reasonably determined by Google, including without limitation through any clicks or impressions (i) originating from Your IP addresses or computers under Your control or (ii) solicited by payment of money, false representation or request for end users to click on Ads;

SiteRehber.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o zaman iyinet forum korksun benden :) ayrica kendi sitelerim de.. cunku sabit ip ile gunde kac sayfa izlenimi yapiyorum tahmin edebiliyormusun?? bunu birde aylık-yıllık olarak toplamda düşünsene. hep ayni IP.. anasayfa yapsam daha az sayfa gosterimi yaptirirdim dogrusu. ee banlanacakmiyiz şimdi???

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla benımde sayfa gosterırım cok fazlaydı kendı ıp mden.
5 tane sitem var ve hepsını gunde 100 lerce defa kontrol ediyorum.
ama artık hıc gıremez oldum :( :)

ya varya ınan sitelerimden birini kendi isim icin de kullanıyordum hakkaten benımde ısıme yarıyordu, onu da kullanamaz oldum bu olaylardan sonra..

A

atakan_s

Misafir
Bence bir IP nin ne kadar çok girdiğine değil, o IP nin siteye girenlerin % kaçı olduğuna bakıyorlardır.

Yani 100 hit alan siteye 50 kere bakılması var, 10000 hit alan siteye 50 kere bakılması var değil mi?

Can

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tabi dogru soyluyorsun atakan.
yani site gunde 100 sayfa gosterımı yapıyorsa ve bunun 50 + sana (aynı ip ye ) aitse problem ozaman baslıyor.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Arkadaslar o kadar sorun etmeyin kendinize atilirmiyim atilmazmiyim diye. Durduk yere korku sariyorsunuz birbirinize. Yani nerdeyse atilma korkusuyla siteyi kapayacaksiniz atilmayalim diye :)

B

BizimMP3

Misafir
dll ye katılıyorum olay sanıldıgı gibi değil yani bence de.. benim x0.000 kadar gösterim var ve o "x" de ufak değil.. :)
Zaten google sitenin % 65'inde reklam göstermiyor bu sebepten dolayı baya bir kayıp var bizim.. (bizimmp3.com değil.)

Böyle bir şeyden dolayı banlanmak çok saçma..
Yazmışsındır bi script sürekli google tıklanmıştır öyle atılmışsındır.. Uslubundan ciddiyetin belli oluyor zaten, senin yüzünden itibarımız sarsılıyor herkese katılıyorum bu noktada.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5