İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google Youtube u satın almış

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Eğer bu tarz bir projeye imza atıcaksak arsa alıp bir garaj dikmeye yada bilgisayarımı şimdiden apartmanın garajına taşımaya hazırım :D

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ya millet hayal kırıklığına uğrayacanız . bi kere şunu kavrayın

hepimiz züğürtüz tamam mı? zengin değiliz.. oldu mu?
iihaihaihah

jamalgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valla böyle okuyunca insanın iştahı kabarıyor, birşeyler üretesi geliyor :)

riseofthemachines

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Slmlar,

Google Youtube'u 1.65 milyar usd ye satın almış .Hayırlı olur inşallah :) Belki adsense reklamları artık video olarak çıkar (belki vardır zaten :) ) .

Saygılar

biqq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
garaj lazım bana yaw arkadaşlar satılık kelepir garaj varsa alalım bari:)ama adamların arkadaşları da ii huyluymuş bak videoları mailden istemişler o yüzden böyle bir site açmış elemanlar bizim arkadaşlar napıyo hazır yapcan herşeyi ellerine vercen:)

walla biz millet olarak üşenmesek süper olucak da işte...

fugitive

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
para parayı çeker sermaye olmadan server alamadan gelde aç bi youtube bide burdan yak

cepwap

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+ yeni garaj alır, 1 milyon dolar yatırır yeni youtube açardım :)

Yeni açtığının youtube gibi popüler olacağının garantisini veremezsin ki. Zaten bir alanda ilk başlayan iyi iş yapıyor, sonra bi sürü benzerleri ortaya çıkıyor ama ilk açılan gibi iş yapmıyor. eBay, The Million Dollar Homepage gibi.

Önemli olan mantıklı, alanında ilk ve iş yapacak proje üretmeli.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
2 sene sonra ne olacağı da bilinmez ama ve alanında ki ilk proje değil tabii ki!

soru1:
aynı sistemi kullanan yüzlerce büyük site varken youtube un özelliği nedir de bu kadar para ediyor?

soru2:
bunun nesine kurarken 1 milyon dolar harcanmış? yoksa '1 milyon usd' fenomeni mi başladı?

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar ne google ne microsoft ne bir başkası kurulurken büyük olmak için kurulmadı. Yolun başında sonunda elde edecekleri paralar ve rahatlık için yola koyulmadılar.

Bill amcanın hayatını bilgisayar öğrenmeye başladığımda bilgisayar adına öğrenmiştim. Bir kitapçı arkadaş bilgisayar madem merak duydun al bunu oku demişti.

Olay şuydu: Birilerine payalı rakamlara çalışmamışlar kendilerine çalışmışlar. Yani 2000 bin dolar alıp aylık gelir sağlayıp rahat etme düşüncesinde değiller. Bunun yerine aylık 250 USD kazanıp kendilerine ait birşeyler çıkartmışlar. Ve iki kafadar olayı sözkonusu microsoftta da diğer kafadar Allen dir.

size tavsiyem
1) kendinize bir kafadar bulun
2) Az da kazansanız kendiniz için kazanın.
3) büyük olmak için değil sevdiğiniz ve yaptığınıza değer verdiğiniz için yapın.
4) Varolan yapıda eksiklik duyulup birileri tarafından giderilmemiş eksiklikleri gidermeye bakın.

Saygılarımla

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla garaj bulamadım arabanın bagajına koydum pc yi ufak ufak kazanmaya başladım :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5