İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'a da erisim kapatılabilir!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence bu imkansız google ile milyon dolarlık anlaşmalar yapıp alt yapısını kuallan türk firması var + google içerik sunmuyor google arama motoru mantıgı oldugu için siteleri dolaşıyor içerik sunmadıgı içinde kapatma olmaz yapamazlar.

youtube kapanması ile bir tutmayın youtube içerik sundugu için kapandı yanai o videoyu sitesinde barındırdıgı için.

bu mantıkla gidersen türkiyede hiçbir arama motoru kalmaz.

kendi fikrim ( abd firmalarına düşmanlıgı olan kişiler bu davaları acıyor gibi geldi bana )

ritemre

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google kapatılmaz. Kapatılırsa zaten Türkiye'nin internet ile alakası kalmaz. Çoğumuzun başlangıç sayfası Google.
Bu arada; Google'ın yerinde olsam T.C devlet sitelerini sandbox'a atardım :D

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dosyaya bakacak savcının youtube belki duymamış olma ihtimali yüksek ama googleyi ne oldugunu bilmemesi imkansız gibi geldiği için ve sistemin nasıl çalıştıgını düşündükleri için dava geri döner

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Artık Saçmalamaya Başladılar yahu, oh ne âlâ memleket canın sıkılınca dava et kapansın, böyle saçma şeymi olur...

Amma velakin, Türk Telekom'un google'i yasaklayacağını sanmıyorum, google olmazsa internet olmaz, internet olmazsa kullanıcı olmaz.. Deme O ki, Türk Telekom yaş tahtaya basmaz ..

uggur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Google kapatılırsa msn yahooyu vb. kapatmaları gerekmezmi oradada arasak bulunur sonuçta. Tüm arama motorları kapanınca ne olacak? Kına yakarlar artık birbirlerine. Devletin huzur ve bütünlüğünü yakından ilgilendiren sorunları çözme yerine mantıksız yöntemlerle interneti neden kısıtlıyorlar saçmalık ötesi. Tepedeki bazı beyinlerin yenilenmesi gerekli bence.

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bazen neden teklif gelmişken almanyaya yerleşmedim diye düşünüyorum

türkiyede yaşamak ne kadar zor olmaya başladı

ben bu işlerden ailemi geçindiriyorum, birileri tutup uygun-değilyla ilgili bir şey yaptı diye bunu arama sonucu gösteren site kapatılmamalı.

o site sahipleri bulunsun ne yapılacaksa onlara yapılsın. Eli dolaşan heriflere ne yapılacaksa yapılsın.

iyi valla

millet uygun-değilcu olur googleyi kapat
millet atatürke hakaret eder youtubeyi kapat
millet bilmem ne yapar geocities kapat

ee hani internet özgürlüktü

masulmların özgürlüğü kısıtlanacağına interneti bu hale getiren spamcılar, uygun-değilcular, botnetçiler, ringocular kapatılsın

yeter ya vallahi yeter artık...

mehmet-ali

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Bunu yapmayı gözleri kesmez ama olursa eğer Google engellenirse bende onu engelleme kararı alan mahkemeye dava açacağım ha kazanırım kaybederim bilemem hukuki bilgim yok lakin birşeyler yapmak lazım, kaybedersem ziyaret günleri beklerim : ) . Şaka gibi gelebilir size ama zaten olanlar şaka gibi değil mi ?

Şıh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu yasakçı zihniyet bize nerden gelmiş acaba? bunu çok merak ediyorum, oturup uzun uzun düşüneceğim. DNA'larımızda olamaz herhalde. Tarihimizden geliyorsa, tarihimize nerden gelmiş acaba? bunu da merak ediyorum.
Bunun kökünü bulmadıkça, devamlı filizlenecektir.
Saygılar, sevgiler.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Her ne kadar yasaklara karşı olsamda.

Google aramasında çıkan bir çocuk uygun-değilsu görüntüsü
Bu konu varsa kapatılsın, bu insanlık suçudur.
Zaten google basit bir kodla bu aramayı engelleyebilir.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Google'ı kapatmak? Güzel espri...
Yalvarıyolar bize lütfen ülkemizde yaşamayın yurt dışında göç edin diye.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman alsınlar benim bilgisayarı müzeye koysunlar. Ne yapayım google'sız bilgisayarı. Tamam her şey google demek değil ama günümüzde google demek çok şey demek.

Slogan hazır:
Google'a uzanan eller kırılsın ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.