İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

google'a ne oluyor

okanari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2. sayfada alt sıralarda oldugum aramalarda, bazen 1. sayfa 3. sırada bazen 1. sayfa son sırada cıkıyorum. Ama genelde 4. sayfaya dusmus durumdayım. Bu dalgalanmanın sonuucunda yerim neresi oalcak acaba?

Google sıralamasında dalgalanma yasayan baskaları var mı acaba?

Zanza

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yerinin neresi olacagını kimse söleyemez sana. Aynı dalgalanma benimde bazı sitelerimde mevcut.

okanari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimsenin soyleyemeyeceginin farkındayım:) Ben de merakla bekliyorum. Yalnız soyle bir sey aklımda kalmıs, Google 'ın en hızlı guncellenen suncuusunun IP'si biliniyor giye biliyorum. Yani once 1 ip deki DC guncelleniyo sonra digerleri. Bu IP yi bulup ordaki sırama bamayı cok istiyorum.

Su anki durumda google.com da iyi durumdayken, google.com.tr da 4. sayfadayım. Umarım bu durum boyle kalmaz.

Breeze

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
15. sıradan 850 ye düştüm
edit: 40a çıkmışım yine

Kafası bulanık herhalde google ın bugünlerde bi oraya atıyor bi buraya

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
hem adsense hemde arama cok fena dalgalanmaya başladı 230 tıklamaya 3 $ para vermiş şaka yapıyor bu google :mad:

W

WesternStore

Misafir
İşe ba

İşe baq yaf.Googlede bir dalgalanma olsun hepimiz telaşa düşüyoruz.Ne kadar googlenin azına bakar olduk :S

dynasty

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konjektör dalgalanma bunlar tepe ve dip noktaları belli değil. Finansal gibi oldu ama :D bende aynı şekilde nerde olduğum belli değil 1-2-4-3- sürekli oynuyor 1 de sabitleniriz inş. Günlük gelen ziyaretçiye bağlı diyebiliriz bence?

ZuZuu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu günlerde neler oluyor bilmiyorum ama hiç hoş bişey olmadığı kesin .

kenan56

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya 1 haftadır titleyi güncelledim hala güncellenmedi hatta bir kaç sitede denedim hala aynı arama sonucunda eski titleler çıkıyor bir siteyide komple güncelledim ondada aynı 5 tane farklı hosttan değiştirdim sonuç yine aynı sizdede öylemi anlamadım gitti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.