İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'da Kısa Sürede Sıralanmak

Alone

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Uzunca bir aradan sonra bir makale yazıyorum. Aslında pek makale niteliğide taşımıyor, çok kısa ve öz bir yazı olacak. Gelelim konumuza;

Google’da kısa sürede sıralanmak için herkes birçok yol öneriyor fakat ben kendim deneyerek bulduğum bu yolu size söylemek istiyorum.

Örneğin; PixeLics.org domainini almaya karar verdiniz. Bu domaini aldıktan sonra Google arama sonuçlarında sıralanmasını sağlamak uzun sürebilir. Fakat domaini almadan 1-3 gün önce PR3 veya üstü bir siteden link verirseniz, domain hosting hizmeti başladığı andan itibaren bile Google aramalarında çıkabilir.

Link verirsem domainim çalınır diyenler içinde; sayfanın görünmeyen bir yerine, yazıyı arkaplan renginde yazarak verebilirsiniz.

Bu yöntemi tamamen kendim buldum, test etmek isteyenler etsinler ve sonuçları yazsınlar. Ben denedim ve başarılı oldum. Bol indexli ve pageranklı günler ..

Kaynak: Google'da Kısa Sürede Sıralanmak

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
en güzel indexletme yolu
headera
HTML:
<meta name='Revisit-After' Content='1 Days'>
<META NAME='googlebot' CONTENT='index, follow'>
<META NAME='robots' CONTENT='index, follow'>
<meta name='robots' content='all'>
bunu eklemek ve birkaç sitenize yeni olan sitenizin linkini koymaktır
bunun için ayrı tekniklere taktiklere ihtiyacınız yok

dreamz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yazıyı yazan arkadaş SEO için öneri veriyor fakat arka planla aynı renk text girmenin etik olmadıgınıda söylemiyor.

Ayrıca böyle birşey terste tepebilir domain linkini örümcek taramak için giripte boş görürse tekrar uzun süre gelmeyebilir...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.