İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'dan devrim yaratacak yenilik!

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Google, dünya televizyonlarını tek bir tıkla ayağınıza kadar getirecek bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en büyük arama motoru olan Google, televizyon dünyasında devrim yaratacak ve dünya televizyonlarını tek bir tıkla ayağınıza kadar getirecek bir yeniliğe imza atmaya hazırlanıyor. "TV set-top Box" adı verilen cihaz ile dünya genelindeki tüm kanalları internet erişimi sayesinde izleme imkanına sahip olunacak.
Bu kanallar arasında istediğiniz programı da izleme imkanı bulacaksınız. Örneğin, sevdiğiniz sanatçının hangi kanalda hangi programa katıldığını bulup canlı izleyebileceksiniz. Ya da bir ülkenin üçüncü lig takımında bile yapılan futbol karşılaşmasını izleme imkanına kavuşacaksınız.
Google yeni TV kutusu için çip üretici İntel ve televizyon konusunda bir numara olan Sony ile anlaştı.

Kaynak

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Google yapıyorsa beta aşamasında kalır gerisini getiremez :)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
valla yaparlarsa iptv diye birşey kalmaz, düşmanı çok bu sfer kolay kolay yaydırtmazlar

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o değil de hani bunlar küçülme kararı almıştı ?

o kadar sektörden çıktılar şimdi daha önce denemediklerine girmek neden ?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
-kd-Tivibu'dan esinlenmişler sanırım :) -kd-

Görüp bakalım, bir ara Google işletim sistemi de çıkartıyordu, ona ne oldu bilemiyorum.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
-kd-Tivibu'dan esinlenmişler sanırım :) -kd-

Görüp bakalım, bir ara Google işletim sistemi de çıkartıyordu, ona ne oldu bilemiyorum.

Yakında duyarız. Adamlar android diye bir os çıkardılar telefon için, pcler içinde çıkarmak zor olmayacaktır zaten ne kadar zor olabilir ki. Bildiğimiz linuz dağıtımı olcak işte.

GeniusTurkish

1
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Tivibu bence öncelikle ücretsiz olmalıydı. Wirofon gibi. Wirofon da yalan çıktı ama neyse.. Umarım Google; Gmail gibi bir atak yapar ve biz kullanıcıların lehine olur.

Any0ne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Tivibu bence öncelikle ücretsiz olmalıydı. Wirofon gibi. Wirofon da yalan çıktı ama neyse.. Umarım Google; Gmail gibi bir atak yapar ve biz kullanıcıların lehine olur.

Hocam bence ücretsizden farkı yok. 1.5 YTL alıyor tam bi bilgim yok ama çünkü telekom personeline ücret almıyor.Sadece sinema filmlerine ücret alıyor oda indirirsen veya izlersen

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Tivibu neymiş alasen yaa daha dün girdiler piyasaya. Hane çalışmalrını biliyorum , yatırdıkları parayıda yenilik kattıkları yok adamların.Yakında yayılınca sorunlar çıkmaya başlıyacak çıkıcak foyaları.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Ben bu tezatı anlamıyorum aslında. Bir tarafta insanlar divx çöz. lüğünü bile beğenmezken diğer tarafta 200-300 pix görüntülerle tv seyretme merakındalar. Açıkçası ben daha uzun yıllar bu tarz uygulamaların yatırımları karşısında getirilerinin iyi olmayacağını düşünüyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.