İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Googlede 1.sırada nasıl olurmuşsunuz :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Erkek olma ihtimali yokmu ?

Düzeltiyorum bayan evet de ? yaza merhaba demiş ya ondandır be (;

Bide ben okuyum (;

S

SaveTargetUs

Misafir
:) Geçen gün bende bir site gördüm toplist için onay istemiş kabul etmedim. 8m.com da bi site hazırlamış. Canlı sohbet. Arayıp telefonla konuşuyormuşsunuz. Bilmemkaç dakika konuşunca 250. Daha çok konuşursanız 500 kontör kazandırıyormuş :) Millet işi gücü bırakmış kimden ne koparsak kârdır diye düşünmeye başladı. Bunlara çakalmı deniyor :)

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o metin bilmemne denilen adam sitemin birinde notebook satışında benimde konu mankenim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
adamın haberi olmadan meşhur oluyor

B

birweb

Misafir
Baylar,
şöyle düşünün bir de.
tasarım ve hizmet sunumu " abartı " olabilir. hemfikirim ama sonuçta Google ve Yahoo motorlarına " reklam kaydı " yapmak isteyen ve nasıl yapıldığını bilmeyen binlerce firma var. Sonuçta bu firma ( yada web sitesi. tam emin değilim ) bir hizmet sunuyor ve firmalara kayıt için yardımcı oluyor. bu hizmetin bedelini alıyor. Google da 1000 click, normalde 40-60 YTL dir. Bu firma ( yada web sitesi 90-100 $ fiyat biçiyor ) %40 - 50 sini hizmet bedeli olarak kendisi alıyor.
Sonuçta bu bir danışmanlık sayılabilir ve hizmet bedeli elbette olacaktır.
Etik olmayan bir şey varsa o da " abartı" dır belki..
kısaca : hemen" dolandırıcı " damgası vurmayın herkese..

Başarılar..

S

Simpson

Misafir
milletin dini imanı para olmuş elinden gelse adamın varya site girişine gişe koyar biletle giriş yapar :)

ragiax

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Millet para kazanmak için ne yollar buluyor. Allah akıl fikir versin ne diyim. :)

T

tahtakale

Misafir
Millet yolunu bulmuş gidiyor, siz hala daha sedo ödermi updated öder mi diye uğraşın :)

S

SaveTargetUs

Misafir
birweb' Alıntı:
Baylar,
şöyle düşünün bir de.
tasarım ve hizmet sunumu " abartı " olabilir. hemfikirim ama sonuçta Google ve Yahoo motorlarına " reklam kaydı " yapmak isteyen ve nasıl yapıldığını bilmeyen binlerce firma var. Sonuçta bu firma ( yada web sitesi. tam emin değilim ) bir hizmet sunuyor ve firmalara kayıt için yardımcı oluyor. bu hizmetin bedelini alıyor. Google da 1000 click, normalde 40-60 YTL dir. Bu firma ( yada web sitesi 90-100 $ fiyat biçiyor ) %40 - 50 sini hizmet bedeli olarak kendisi alıyor.
Sonuçta bu bir danışmanlık sayılabilir ve hizmet bedeli elbette olacaktır.
Etik olmayan bir şey varsa o da " abartı" dır belki..
kısaca : hemen" dolandırıcı " damgası vurmayın herkese..

Başarılar..

Dolandırıcı bunlar :)
Yaptığı sadece google'ye eklemek. Bide birçok arama motoruna ekleme şeysi var. Tek yaptıkları eklemek başka birşey yapmıyorlar. Sizin sitenizin içeriği varsa önlerde çıkarsınız. Eğerki boş bir siteyse eskisi gibi devam eder. Yani dizin tıklayıp siteyi eklemek için o kadar para istemek sana göre dolandırıcılık olmasada bana göre dolandırıcılık :) Hatta içeriğiniz varsa google a eklemeye bile gerek yok kendisi alıyor sitenizi.

G

guajira

Misafir
SaveTargetUs' Alıntı:
Dolandırıcı bunlar :)
Yaptığı sadece google'ye eklemek. Bide birçok arama motoruna ekleme şeysi var. Tek yaptıkları eklemek başka birşey yapmıyorlar. Sizin sitenizin içeriği varsa önlerde çıkarsınız. Eğerki boş bir siteyse eskisi gibi devam eder. Yani dizin tıklayıp siteyi eklemek için o kadar para istemek sana göre dolandırıcılık olmasada bana göre dolandırıcılık :) Hatta içeriğiniz varsa google a eklemeye bile gerek yok kendisi alıyor sitenizi.

İyi güzel demişsinde kardeşiim bilen var bilmeyen var. Bilmeyene veriyorlar hizmeti alıyorlar parasını.

ZeuQma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kuyumculuk.org sitesi 2 yıldır açık ve günlük sadece 20-30 kişi giriyor ama google da kuyumculuk yazılınca en üstte çıkıyor illa 100$ vermemiz gerekmek, tabi birweb arkadaşın dediğine de hak vermek lazım, benim site yaptığım herkes google'da nasıl üst taraflara çıkarız diye sorup duruyorlar, hatta bazıları içeriği biraz fazla abartıp konunun en ince ayrıntırına iniyorlar :) Allahtan hile yöntemi olduğundan habersizler yoksa yandık :)

drstranger

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu arkadaşların pek cogu, cevap vermeyenler olabilir, forumu aleni olan gezenler buyuk olsaılıkla benzer icerikli siteler acacaklardır :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5