İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

googlede hit düşüşü

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Aynı kapıya cıkıyor. Yine video yu başka siteden cekicen ben kendi hosting de barındırmadan bahsetmiştim.

youtube.com
pikniktube.com
izlesene.com

gibi gibi

++ 1 gb band ile normal içerik bile yetmez :p

Hocam bak anlaşamıyoruz. :D
Ben diyorum ki bu tarz siteler aşağıya inecek zamanla.
Kendi hostunda barındıranlar ise daha öncelikli olacak.
Aynı kapıya çıkan nedir?

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
zaten düşüşler hep vardı.Örnek olarak outubeden veri çeken siteler ilk açılırlar ve yeni oldukları için goole her zamanki kıyağını geçer.İlk bşta hit basmaya başlar.Ama aradan zaman geçince bunlar düşüşe başlarlar.Bu googlenin her zaman yaptığı bir webmasteri soğutmama takdiğidir.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
onlar marka olurlar. artık kendi hostunda barındıran sitelere girmek gerek. dmoz da listelenmek için dahi..

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya varya 1 haftayıda geçti hala düzelme yok. sandbox desen değil eski kelimelerde ve sitenin adresinde sonuç veriyor. hatta bir sürü kelimedede ilk sırada çıkıyor. (bir üstteki kullanıcı yorum yapmasın bilgisi olanlar başına gelenler yazsın pls...)

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar benim sitemin videoları vidoko.com dan alıntı. Reklamlarıda yok. örnek site www.cesitli.net burdakiler başka yerden geliyor.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
kafayu üşütmemek elde değil ya bir sitemi google 1 ay once sambox a aldı 15 gun samboxtan sonra site normal hitlerine geri dondu aradan 1 hafta gecti ve 2 gun once sitemin hitleri yine 80 lere düştü 2 gun boyle devam etti bu gun akşam uzeri yine duzeldi ne yapmaya calışıyor bu google hala bir anlam verebilmiş değilim :(

Ustad

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
3 sitemde sandboxta guncellemelerle birlikte, başka bir çalışma daha yapıyor sanırım link degişimleriyle alakalı ve artık google her 3-4 saatte bir sıralamayı degiştiriyor bilmem farkındamısınız? Neyse düzelirse iyi olur herkes açısından bekle bekle bekle google bize boyle diyor işimiz beklemek sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.