İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Googlede İlginçlikler

Y

yazilimci15

Misafir
Merhabalar
arkadaşlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama 10 dk önce baktım adsense hesabıma 8.99 $ diyordu şimdi baktım 8.70 $ diyor ne oluyorya ? 10 dk içince param düştü ?
Birde updated.com dan cevap ne kadar zamanda geliyor başvuru yaptık ne kadar veriyor tıklamaya ?

www.turkmaster.gen.tr

nedo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
:) Benim anlayamadığım bişi var offtopic yazayım dedim. Siz bu goole'ı (gugıl) gogle diyemi okuyorsunuz da sonuna -de geliyor. Sözüm meclisden dışarı, çok görüyorum, merakdan :)

Y

yazilimci15

Misafir
Kardeş sence şuan önemli olan omu ?
Belki haklısın ama :D
Databaseiyi şirşirme gereği duymanada sevindim

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nedo' Alıntı:
:) Benim anlayamadığım bişi var offtopic yazayım dedim. Siz bu goole'ı (gugıl) gogle diyemi okuyorsunuz da sonuna -de geliyor. Sözüm meclisden dışarı, çok görüyorum, merakdan :)

ben de merak ediyorum , benim de sözüm meclisten dışarı , çok görüyorum meraktan :)

S

SILAM

Misafir
herkezi heryerde her acigini yakalamaktan haz duymayin arkadaslar. herkezin ingilizce karsiligini bilecek diye 1 kaide yok.adam nasil yaziliyorsa turkcesini oyle okuyor..ben bile gugil dan cok ingilizcesini bilmeyenlere google diyorumki aninda cakiyor.ben biliyorum diye karsimizdakininde bilmesi gerekmiyor.zamanla ogretin sayenizde bir kelime daha ogrenmis olur.buda ingilizcesini gelistirir:)
1 dil 1 insan!! 2 dil 2 insan..
ben 3 insanim cok sukurum:))

M

Maksim

Misafir
Bu arada turkmaster.gen.tr sitesinde link kırıkları var bence onları düzelt sen :d

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu olayın nedeni sitenizden yapay tıklama yapılmıştır ve adsense robotları bu tıklamaları farkederek hesabınızdan düşmüştür..

Yoksa olmaz böyle birşey

Y

yazilimci15

Misafir
Sağolasınız

Merhabalar Çok sağol arkadaşımya kendim tık yapmıştım olmuştur :)
Hangi linkler kırık ?
Kırık link bildiren program vs. varmı ?

O

onder

Misafir
google'ın bir çok okunuşunu duymuş şahsım için pekte garip gelmedi :p gagıl, gogle, goğogle, gıgıl

O

onder

Misafir
Majestic' Alıntı:
Bu olayın nedeni sitenizden yapay tıklama yapılmıştır ve adsense robotları bu tıklamaları farkederek hesabınızdan düşmüştür..

Yoksa olmaz böyle birşey

bazen bende de boyle oluyor ama bir sure sonra ayni miktar geri isleniyor. cok garip bir sey.

S

Skeleton

Misafir
SILAM' Alıntı:
herkezi heryerde her acigini yakalamaktan haz duymayin arkadaslar. herkezin ingilizce karsiligini bilecek diye 1 kaide yok.adam nasil yaziliyorsa turkcesini oyle okuyor..ben bile gugil dan cok ingilizcesini bilmeyenlere google diyorumki aninda cakiyor.ben biliyorum diye karsimizdakininde bilmesi gerekmiyor.zamanla ogretin sayenizde bir kelime daha ogrenmis olur.buda ingilizcesini gelistirir:)
1 dil 1 insan!! 2 dil 2 insan..
ben 3 insanim cok sukurum:))

3 insandan türkçe bileni -> herkes 'z' ile yazılmaz ;)

cscodes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Skeleton' Alıntı:
3 insandan türkçe bileni -> herkes 'z' ile yazılmaz ;)

ehhehehe bi garipsin adamım peki ben nerde yanlış( yalnış mı yanlışmı pPppP ) yaptım onu bul p:p

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok ilginç, bir site yapmıştım okulun kafesinde edebiyat öğrenim incelerken siteyi bana fırça atmadan duramıyordu. Ama şimdi kendime baktığımda aynı şeyleri görüyorum yani google'da yazmak google'de yamak aynı şey gibi. google ingilizce bi kelime fln olabilir ama türkçe cümlede biraz google'da garip durur gibi. Şahsen bende bir konu açsam sanırım google'de yazardım :) bu arada +10 iyi yakalamışsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5