İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'ın Ankarada ofisi var mıydı?

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Selamlar.
Bundan yaklaşık 2 ay önce Adsense den banlandım. Sebep geçersiz tıklama tespit etmişler.. Ben de o gün mail yazmıştım adamlara "hile yapmadım. yeni site tasarlıyordum, reklamın nasıl duracağını merak ediyordum f5 ile sayfayı yenilemişimdir" vs.vs... diye

ancak cevabını henüz alamamıştım ki

Bu sabah biri aradı. (uyku sersemliğiyle tümünü net hatırlamıyorum)

- Google Ankaradan arıyoruz. siteniz ***.com şuan kapalı görünüyor?
- Sitede güncelleme var da. Bu bir iki gündür kapalıydı. Yarın açmayı düşünüyorum. Ama benim adsense hesabım kapatılmıştı. niye sordunuz ki.
- Tamam. biz hesabınızı gözden geçirdik. (burasından sonrasını malesef ki hatırlamıyorum. ama hesabınızı açacağız gibi bişey dediğini haıtrlıyorum)

Bu Ankara şubesi var mıydı Google ın? Ya şimdi diyecem biri işletmeye çalışıyor. Ama arkadaşlardan kimse de bilmiyor bu adsense olayını.

Bekliyoruz şimdi. Sizce geri adım gibi bişey olabilir mi.

M

Metalirik

Misafir
Biri seni işletmiş.
Google e-posta harici hiç kimse ile irtibat kurmuyor.
Hele hele ki siteniz şu an kapalı görünüyor gibi komik bir gerekçe ile arama söz konusu olamaz :p
Arkadaşların seninle dalga geçmiş

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
benim de aklıma bu geldi ama, arkadaşlardan falan kimse bilmiyor bunu artı bahsettiği site, benim sadece başvuru yaptığım sitem. ve bu siteye bi iki gün dışında reklam eklememiştim..

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilgisayar bozulduydu benimde gecen gun
ula uğraş uğraş windowsu kuramıyom,,mail atmıştım microsoft'a
sizin yapacaginiz işletim sistemi bu kadar olur dediydim di..
arada 2 gün geçmedi bill gates aradı,,,
acaba benidemi işlettiler nedir bilmiyorum ki,,
bende gerçek sandıydım dı

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İrtibat telefonu falan veriyoruz ya belki de harbiden aramıştır adamlar diycem de Ankara şubesi ne zaman açıldı onu bilemedim.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
ofisleri yok ama istanbul ofisi açılmadan önce google ı ankaradan Beril Tech temsil ediyordu Türkiye genelinde. kendileri ayrıca yonlendir.com un sahibi ...

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
bunu anlamanın basit bir yolu var.Hesabına tekrar login olmayı dene.Eğer olabilirsen evet google aramış.Olamazsan arkadaşların aramış.Oda olmadı sen google olayını çok kafana takmış rüya görmüşsün :D Deneyipde bizede yazarsan seviniriz.

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Belki senin hesabına birisi hususi pislik olsun diye tık saldırısı yaptı. Ve bu pisligi yapanda senin domain register bilgilerin'e basitçe whois çekip numaranıda aldı. Bir güzel kafa buldu yani birde...

Geçmiş olsun.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5