İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

googleturkiye.com ?

T

türkelit

Misafir
Gözden kaçmış:
googleturk.com
Sahibi Yüzde yüz bu forumlarda takılıyordur...bilhassa Internetten para bölümüne :)

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
com net org gibi alan adlarında ısım lanındır var,
konuya oyle bir eğilmişsinkı senın dedığıne gore
kuvetturk bankasınada kuveyt hkumetı dava açar veya olamdı
coca cola
cola turkaya dava açar içinde cola kelımesı geçiyor diye normalde herkes kola diyor kola kelımesı koka kola dan gelıyor zaten...
demekkı bende alır açarım sonucda adamın işini engellıyıcı bir şey yok veya haklarına tecavuzde etmıyorum yanı o aman benım adım ahmet butun ahmetlere dva açayım benım adımı kullanıyorlar dıye ...
bence hç ibir şey olmaz ha oncekı arkadaşa bişi diemem google.gen.tr almış onu bılemem ama ben googlez.com alıosam bişi olmaz yanı...

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bencede hicbirsey olmaz..
Hatta bu sabah baktım antigoogle.net boşta.. iLgilenenlere :)
antigoogle.com dolu ;)

E

erotika

Misafir
Para kazanırsanız onu da yapar baska bir şey de yapar.

Ayrıca gıcık olan insan da herşeyi yapar :)
Oturur 100 farklı maili aynı siteyi ihbar etmek için elle googleA gönderir değil mi :)?

T

türkelit

Misafir
eg-zotika' Alıntı:
Ayrıca gıcık olan insan da herşeyi yapar :)
Oturur 100 farklı maili aynı siteyi ihbar etmek için elle googleA gönderir değil mi :)?
Kim yapar bunu? tahmin edeyimmi? yok kalsın.. Demekki bunu yapacak kişi kendine yakıştırıyor .... meyi!
*Noktalar bende saklı !

E

erotika

Misafir
Arkadaşım seni ne alaka eder kimin yaptığı ?

Ben Bradd Pitt'im desem tipimi onun gibi yapsam ameliyat olsam vs gitsem jigololuk yapsam oh ne iyi :)
Onun gibiyim ama o değilim ama para kazanayım.!!!

Ben gambazlarım vallahi yapan varsa buyursun :)

eXtreme

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google kelimesi özel bir isimdir. Google kendi adını kendisi yarattı. Yani sevgi, Ankara, ayakkabı , Ahmet gibi bir isim değil. Bu yüzden isim hakları herşeyiyle Google a ait. Yani Google kelimesi geçen herhangi bir domain Google tarafından en azından kapattırılabilir. Domain ilk alanındır diye birşey yok bu konuda.

W

wglinkmanager.com

Misafir
reklam

firar' Alıntı:
kimin olduğu belli oldu vegas işi ile uğraşan şu arkadaşın olması lzm veya o diğilse bile tanıyodur...

dediginiz gibi benim googleturkiye.com ile bir ilgim yok.. sadece text reklam verdim o siteye...

ok?

Moderatör tarafında düzenlendi:

emuzzik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abicim zamanında tarkan.com için dünya isim haklarımıdır öle biş ivaerdı ona başvurduydu şarkıcı tarkan. sonra alabildimi? hayır. alamadı. sonra artık servetmi döktüler bilemem aldılar tarkan.com u :D

E

erotika

Misafir
ya bu kadar basit sanmayın. Yok tarkan alamadıymış bilmerm neymiş.

İsterseniz bekleyin ve görün google adamın annesinin ellerinden öpermiymiş :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.