İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Google'ye Başvurdum Ama Hala Cevap Gelmedi

Sport

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben Eylül' ün son günlerinde başvurdum ve 6 Ekimde kabul emaili geldi.

Bugün bu verdiğiniz kodları başka sitemdede kullanabilrmiyim diye email attım. banada "amatorSitesahibi" nickli arkadaşa gelen cevap geldi.

Bu arada buradan bu sorunun cevabını bilen varmı acaba. aynı kodları başka sitemizdede yayınlamak için bildirmek gerekiyormu?

W

Whiteen

Misafir
Bende 11 gündür bekliyorum umarım en kısa sürede kabul ediliriz.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayır sport gerekmiyor.. Google kendi tespit ediyor reklamların nereye koyulduğunu.. ve ayrıca haber vermek gerekmiyor..

İyi çalışmalar..

H

hitmp3tr_com

Misafir
walla ben başvurdum kaç gün olduğunu bile unuttum demekki çok zaman geçmiş :)

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim de hala inceleniyor diyor 15 gun falan oldu. İnşallah sayfan Türkçe muhabbeti yapmazlar. Ama artık her arkadaş alıyor değil mi, çok gördüm. Dur bakalım hayırlısı. Updated sahtekarlarından sonra en azından doğru adamlarla çalışacaz. İnşallah artık Hosting parası üzerime yük olmaz ve kazanmaya başlarız.

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yok arkım türkçe muhabetti falan yapmazlar çünkü türkçe yüzde 100 destekleniyor..

İyi çalışmalar..

A

amatorSitesahibi

Misafir
Merhaba,

Bu gece 3 itibariyla AdSense uyeligim onaylanmis.
Bu arada cevap ya Hindistan ofisinden geliyor, ya da Amerikada geceyarilarina kadar, ya da Turkiyede sabahlara kadar fazla mesai yapiyorlar....

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Valla Hitmp3tr_com arkadasiminda dediği gibi bende ne zaman basvurdugumu unuttum :) Ne ses var nede soluk.. Bakalım hayırlısı olsun...

A

amatorSitesahibi

Misafir
Sayfaya reklami koydum, raporlarda Veri mevcut değil diyor,
veriler hangi periyotlarla guncelleniyor?

C

ceenk

Misafir
tam 28 eylülde başvurmuştum bugün cevap geldi ben hiç cevap vermezler diye düşünüyordum..

Tebrikler!

Google AdSense'e gönderdiğiniz başvurunuz kabul edilmiştir. Hesabınızı
etkinleştirip web sitenizde sadece birkaç dakika içinde Google
reklamlarını ve arama için AdSense’i göstermeye başlayabilirsiniz.

ADIM 1: Hesabınızı etkinleştirin.
Lütfen şu bağlantıyı takip edin: https://www.google.com/adsense? hl=tr. . Hesabınıza kaydetmiş olduğunuz e-posta adresi ve şifre ile
girin, ve AdSense Şartlar ve Koşullarını kabul edin.

ADIM 2: AdSense reklam kodunu web sayfalarınıza yapıştırın. "Reklam düzen kodu" ve "Arama Kodu" sayfalarındaki yönergeleri takip
edin ve sitenize kodları kopyalayıp yapıştırın, böylece sitenizde
Google reklamlarını ve arama için AdSense’i göstermeye başlıyor
olacaksınız.

...........

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
guzek ben 4 kere başvurdum hala cevap vermedıler alana kadarda devam edıcem :D

rockaltin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim günlük 8500 tekil hitli ve 300.000 sayfa gösterimi yapan siteme hala cevap gelmedi :) Yaklaşık 30 gündür beklemekteyim. Bakalım...

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
rockaltin walla işte bu işleri tekil hite ya da çoğul hite göre yürütmüyorlar.. ama sanırım seninde 30 gün beklemen biraz fazla olmuş doğrusu.. yani sırayla diyoruz biz ama 30 günden önce başvurupta 4-5 günde cevap aldım ben..

Sitenin adresi nedir bu arada? birde google hesabına girince hala beklemede onay mı bekliyor yazısı çıkıor?

İyi çalışmalar..

rockaltin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemin adresini burada yazmak isterdim ama sanırım bu doğru olmaz. Zira çok popüler bir site olduğu için kimliğimin açıklığa kavuşmasını istemiyorum. Anlayışın için şimdiden teşekkür ederim...

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siteler biraz daha directory ve link ikleme tarzına yakınsa daha kolay onaylanıyor herhalde.. Tam bir bilgim yok ama benim izlenimlerim bu yönde.. Çünkü ilk başvurudan sonra site kontrol ediliyormuş günlük tekil hiti, cogul hiti vs..

İyi paylaşımlar..

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
rockaltin' Alıntı:
Benim günlük 8500 tekil hitli ve 300.000 sayfa gösterimi yapan siteme hala cevap gelmedi :) Yaklaşık 30 gündür beklemekteyim. Bakalım...

bir mail yaz durumu onlara bildir ve bu gecikmeden dolayi madur oldugunu anlat bak nasil onay yada red geliyor

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tamam google gelişmişte o kadarda degil bee.
tekil hiti çogul hiti nasıl sayabilir ki
Sadece aşırı yüklenme oldugu kanaatındayım almasalar bile cevap mutlaka geliyor.Eger çok magdur oldugunu anlatan okkalı bir mail atarsan ingilizce tabii sonuça daha hızlı ulaşabilirsin :rolleyes:

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Index'ler her gün revisit yapılmıyor mu robot tarafından.. Evet yapılıyor.. Robota söylüyordur bişey robotda sayıyordur.. Bence çok zor bişi değil bu :) Google'ı google yapanda budur zaten kimseye benzemez..

İyi çalışmalar :)

rockaltin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 kere mail attım 1 kere daha başvuru yaptım hatta adsense premium a bile başvurdum :) Tık yok. Bir tek adsense premiumdan cevap geldi onlarda şu anda mevcut 2 başvurunuz bulunmakta ve incelenmekte ondan sonra görüşelim dediler :) 40 güne yaklaşacak neredeyse benim sitemi bu kadar uzun tutmalarını bir türlü anlamadım. Sitem yaklaşık 9000 sayfadan oluşuyor belki de bundandır dicem ama gene de bir garip.... Açıkçası google'a yakıştıramıyorum... Benim düşüncem bu adamlar türkçe site alımını bir müddet durdurdular yada yavaşlattılar ve düşünmeye başladılar. Acaba biz başımıza bela mı aldık diye... Bana böyle geliyor... Yoksa dünyanın hiç bir yerinde bir üyelik onayı için 40 gün bekleme diye bir şey olamaz. Her gün 1000 türk sitesi gelse bile bunun fulltime bir editör tarafından onaylanması 1 gün sürer. 1000 türk sitesi her gün gelemez bu da ayrı bir mevzu gerçi de ben en kötü rakamlarla konuşuyorum.. Çünkü türkiye'de internet henüz bu kadar derin değil.. Neden bu kadar mı kesin konuşuyorum çünkü Türkiye'nin en büyük banner ağının sahibi olan bir firmada çalışıyorum. Orada günde ortalama 40 türkçe site başvurusu gelir onay için ve bunların incelenip onaylanması yarım saat bile sürmez.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.