İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GooMass gerçekten kazandırıyor mu?

eminszer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Arkadaşlar GooMass hakkında bazı yanlış kanaatlerin var olduğunu anladım. GooMass internetten para kazanmanızı sağlayacak bilgilerin derli bir şekilde yer aldığı eğitim seti. İçerisinde Online pazarlama için lazım olan her bilgiyi bulabilirsiniz. Mesela SEO, Google Adwords, xticaret ve daha bir çok gerekli olan bilgileri toplu bir şekilde bulabileceğiniz bir eğitim seti. Yani GooMass eticaret düşünenlerin okuması gereken bilgileri içeriyor.
Bunun hakkında bir makale: http://www.onlineparashop.com/goomass-kiti-ile-internetten-kazanmaya-hemen-basla/

eminszer

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Kardeşim içerisinde ki bilgiler her seviyede kişilerin işine yarayacak şekilde düzenlenmiş. SEO konusunda hiç bilmeyen birisine anlatılıyormuş gibi açıklamalar başlıyor. Giderek ince detay ve ayrıntılarına giriliyor. Web sitesi konusunda, Niş pazarlama, satış ortaklığı, Google Adwords konuları da aynı şekilde.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.