İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Görsel eğitim sitesi açacaklara bedava script

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
hayatımda ilklere neden oldun saolasın :)
ilk kez bir hazır script kullanıcam ve ilk kezde bu php olacak :) tamda buna uygun domainim yatıyodu boşta :)

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
bende merak ettim doğrusu bi kuralım nasıl bişey acaba :D

edit:

Sciptin demosu : http://www.911tutorials.com/

Link scripti gibi birşey. Photoshop dersleri veren sitelerin linklerini yazıyorsun.
Ben hala kurmaya çalışıyorum :D

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
kurabilen varmı scripti bende hata çıkardı. Sayfa açılıyor dosyalar ekleniyor. Ama link tıkladığında sayfa açılmıyor ve admin sayfasında hata mesajları var

site

admin sayfasındaki hata:
Warning: main(config2.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/cananles/public_html/Photoshop/include/constants.php on line 20

Warning: main() [function.include]: Failed opening 'config2.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/cananles/public_html/Photoshop/include/constants.php on line 20

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/cananles/public_html/Photoshop/include/constants.php:20) in /home/cananles/public_html/Photoshop/include/session.php on line 46

chmod la falan ilgisi olabilirmi. nekadar beceriksizim bende. :)

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
config.php ile config2 yi tam düzenlendin dimi?
confirmMail.php yide düzenlemeyi unutmayın :)

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorun çözümü için config2.php yi düzenlenmiş şeklini include içine at düzelir. sanırsam

veya php de ben uzmanım diyen arkadaş varsa eğer..

include/constants.php 20 satırındaki "include ('config2.php') ;" include yolunu tam nasıl yapılması gerektiğini söylesin sorun düzelir. büyük ihtimal..

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Remark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
senin sorunun belli .htaccess ana dizine at.

ve şu değişikliği yap
RewriteBase /Photoshop

RewriteRule ^([^/]*)/page(.*)\.html$ browseCat.php?catFile=$1&page=$2 [L]
RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)/page(.*)\.html$ browseSubCat.php?catFile=$1&subCatFile=$2&page=$3 [L]
RewriteRule ^([^/]*)/([^/]*)/([^/]*)_([^/]*)\.html$ openTutorial.php?catFile=$1&subCatFile=$2&title=$3&id=$4 [L]

bu şekilde yap. o zaman çalışacaktır sanırım galiba heralde inş. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.