İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gösterime para ödeyen site 1k türk hit 1$ günlük ödeme

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
link budur

site her türlü gösterime para ödüyor. organik hit organik olmayan facebook vs hitine de ödeme yapıyor. 1k türk hiti 1 dolar yabancı hitler 2-3-5 dolara kadar çıkabiliyor. yani facebook hesabından 1000 kişiyi sitene sokarsan 1 dolar alırsın.

ödeme alt limit 5 dolar. ödeme her akşam saat 9 da yapılıyor.

en önemli yanı ödemeyi günlük yapması ve açılan popreklamın sitenin arkasında açılması ve kullanıcıları rahatsız etmemesidir.

her akşam 80 dolar ödeme alıyorum. benim refimle üye olan bir arkadaş 200 dolar günlük ödeme alıyor.

popads.net refimden üye olanlara hitli siteniz olmadan nasıl 20 30 dolar kazanacaklarını da anlatacağım

sader

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
1
var hocam. yeni bir site değil. bir çok yerde onlarca konu açılmış site hakkında.

hitli siteniz olmasa bile günde 20 dolar kazanma yöntemini refimden üye olanlara gönderiyorum.

--IYINET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazilan mesaj 12:32 -->-> Daha önceki mesaj 12:25 --

image.php

işde kanıtlar. bu sadece bir hesaptan kendi adıma aldığım son 10 gün içindeki ödemeler

mehmet akif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardes ücretli pop up veya pop under gösterim saglayan firmalar var ben website linkini buraya verdigim zaman böyle gösteriyorlar. Benim website böyle açildigi zaman website içindeki kod çalisir mi ve kazanç saglayabilir miyim? Tesekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.