İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gourl V1.01 Beta | Kendi Forum Listenizi Oluşturun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
snap20111104194847003.jpg

snap20111104195314004.jpg

snap20111104195606005.jpg

Arkadaşlar merhaba

Kendim yapıp kullanmış olduğum scripti size tanıtayım. Bu scriptte anahtar kelimeyi ve forum türünü seçiyorsunuz, daha sonra script google'da arama yaparak anahtar kelimenize ait forumların listesini çıkarıyor ve txt dosyasına yazıyor.

2. resimdeki geçen süreye aldanmayın. Ben mobil internetten bağlandığım için çok yavaş.

Scriptte bazı buglar var, bu bugları bayram dönüşü giderip yayınlamayı düşünüyorum. Tabiki ücretsiz değil.

Evet arkadaşlar yorumlarınızı alayım.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Sistem ücretli mi olacak? Mantığı anlayamadım ben. Ücretsiz olacaksa bir çok forum spama çıkar.(tanıtım mantığıyla bakıyorum)

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Hocam mantık şu: Sen aramak istediğin kelimeyi yazıyorsun. Diyelimki kelimemiz wallpaper olsun. Google'a bağlanarak wallpaper kelimesini arıyoruz. Ama arama yaparken sadece forum siteleri çıksın şeklinde arama yapıyoruz. Çıkan sonuçtaki sayfadaki linkleri php sayesinde alıyoruz.

Yani işin özü şu. wallpaper kategorisi olan ve googleda ilk sayfalarda çıkan forum sitelerini bulmaya yarıyor. :)

Sistem ücretli olacak.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Öncelikle tüm iyinet ailesinin bayramı mübarek olsun.

Scriptimizdeki buglar giderildi. Nasip olursa 9 Kasımda yayınlayacağım. Ödeme paypal üzerinden olacak. Ücret 5$'dır.

Başkalarından 10-15$'a liste satına alacağınıza, sadece 5$ vererek istediğiniz kadar forum sitesi bulabileceksiniz.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Hocam yanlış anlamayın ama bu programın çok daha gelişmişi 7 dolara satılıyor.Ayrıca programa para vereceğime internette arama yapıp forum sitelerini ayıklarım en fazla 2-3 dkmı alır bu iş.Bence programı biraz daha geliştirip piyasaya sürün.

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Google zaten arama yapınca siteleri bize liste halinde veriyor. Hatta altlarında açıklamaları da yazıyo. Ayrıca script o kadar zor bişey değil kusurabakma ama satman zor bence

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Hocam yanlış anlamayın ama bu programın çok daha gelişmişi 7 dolara satılıyor.Ayrıca programa para vereceğime internette arama yapıp forum sitelerini ayıklarım en fazla 2-3 dkmı alır bu iş.Bence programı biraz daha geliştirip piyasaya sürün.

Yok kardeşim niye yanlış anlayayım. Ben fikirlere açığım. İlerde pagerank veya alexaya göre arama yapmak gibi bir fikrim var.

Google zaten arama yapınca siteleri bize liste halinde veriyor. Hatta altlarında açıklamaları da yazıyo. Ayrıca script o kadar zor bişey değil kusurabakma ama satman zor bence

Google'da arama yapınca sadece forum siteleri çıkmıyorki. Bu scriptle sadece forum sitesi arayıp bulabiliyorsun. Artı olarak forum listesini txt olarak kaydediyor.

sadace

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yok kardeşim niye yanlış anlayayım. Ben fikirlere açığım. İlerde pagerank veya alexaya göre arama yapmak gibi bir fikrim var.

Hocam eğer o özelliği eklerseniz programı satabilirsiniz.Bence şimdilik bu scripti ref karşılığı yada benzeri birşey karşılığı dağıtın.Yada fiyatını çok düşük tutabilirsiniz.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Önce alexa için bir çalışmam olacak (bugün başlarım inşallah), daha sonra da pagerank için. Şimdilik script satışına ara veriyorum. :) Eğer başarırsam yeni bir konu başlığı açıp satışa başlayacağım.

Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.