İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gözlerime İnanamıyorum!!

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dear Mr. Yenidogan
A Check for $87.25 was sent to you on Dec 22nd.
I hope it reaches you in good health.
Happy Holidays!

Andy
Administrator
Updated!

Updated dan böyle bir davranış asla beklemezdim. Hemen tüm linkleri fazlasıyla siteye koyup aynen bu seviyede devam edeceğim. Ödeme yapacaklarını beklerdim ama mailıma geçde olsa cevap verdiler(Yaklaşık 22 gün :)). Bu herkesin çekinin yollandığı anlamına mı geliyor bilmiyorum ama benimki sanırım 10 güne gelir.

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ala ala kafamiz allak bullak oldu şimdi ödermi ödemez mi bunlar anlamadim gitti bir cok kişinin dee hesabını kapatmişlar bilmem ne yapmişlar

H

hitmp3tr_com

Misafir
bir ara kapadılar ama ikinci gün açtılar

sanırım telekom yüzünden olmuş sorun adamlar hile var sanıp hesapları icelediler. ama sonradan açtılar

ayrıca ben updatedden çekimi aldım ve tahsil bile ettim :)

M

malatyasporlu

Misafir
haydaaaa bana ne çek ne mal geldi yok yok ben bu postacıyı öldürecem kesin !

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla benimde adhearustan çekim kesildi 7 aralıkta hala tık yok... bu postacılarda bi pislik war :)

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Benim son gelen çekim apatmanın içinde yerlerde geziyormuş.Hatta ucu biraz yırtılmışta. Apartmandan bir komşum bulup,getirmeseydi traşa gidecekti güzelim çek :(

H

hitmp3tr_com

Misafir
walla gelmedi diye delirdinizzde ben çekim geldi derken iki ay önceki öekim geldi. demiştim. :)

ondan sonraki ayın çekini bekliyorum hala. neyse

bide şöyle bi durum var bizi postacıda benim çeki kutuya atmamış üste biyere koymuş görmesem kaybolacak kaç gün kaldı orada allah bilir.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Bana cek hala gelmedi updated´den.Ne zaman ceki postaliyorlar acaba yada kac günde geliyor cek buraya bilmiyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.