İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gözlük kullanmaya başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HatasizCool

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Çok pcde oturuyorum hep pc basındaydım gecen yaz tatili programlama yapıyordum hep hıc basından kalkamıyordum sabah 11 de oturup sabaha karsı abımlerle birlikte yatıyordum ailem karısmıyordu tatil olduğu için.

Okullar acıldıgında tahta sorunuyla karsılastım seneyi öyle bitirdim okullar kapanınca 1 ay sonra gözlük kullanmaya basladım.

Dokturun verdıgı gozluk sağ sol -1,25 sizce gözluk numaram çokmu? nasıl düşerebilirim,

Ayrıca gözlüğüm tv,pc gibi ışınları onluyor gözlükcüde özel yaptırdık ailemle pc başında cok oldugumda ayrıca babam doktora soledıgınde cok pc başıdna oldugumu doktor pc den bozuldugu değil ergenlık vs. genetik dedi..

Sizce napmam lazım pc basında oturmamı artık kendıme kısıtladım.

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Doktora sor ya da araştır ne yapman gerektiğini. Biz nerden bilelim? Ayrıca doktor genetik olduğunu da söylemiş. Bilgisayara az veya çok otur gibi bir şey demek de çok anlamlı olmaz yani.

Tuvalete gittim, odamı toparladım diye başlıklar da açın tam olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.