İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Grafik Tasarım Öğrencisinden Çoook Uygun Fiyata Logo, Banner işleriniz yapılır.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Gerçektende çok güzel, sade ama dikkat çekici tam istediğim gibi olmuş, site tasarımımla da tam oldu eline sağlık üstadım, kesinlikle tavsiye ediyorum :harika:

Edit: Ayrıca teslim süreside çok iyi. Arkadaş dün akşam bitirmiş ama ben anca konuya yorum yazabildim.

Serifcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gerçektende çok güzel, sade ama dikkat çekici tam istediğim gibi olmuş, site tasarımımla da tam oldu eline sağlık üstadım, kesinlikle tavsiye ediyorum :harika:

Edit: Ayrıca teslim süreside çok iyi. Arkadaş dün akşam bitirmiş ama ben anca konuya yorum yazabildim.

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam :)

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Merhaba,

Webmasterliğini yaptığım birisi için güzel ve kaliteli bir kartvizit yaptırmak istiyorum. İlgilenirseniz pm atın.

grafikOR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çalışmaların güzel. bu yolda ilerledikçe daha da iyi olacağını düşünüyorum. iyi satışlar :şekil:

Serifcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5