ayhan' Alıntı:
danışmanlık hizmeti vermende hiçbir sakınca yok. Ama tr.st'ninde belirttiği gibi artık başvurular internetten ücretsiz olarak zaten yapılabilmekte... Yine de ingilizcesi kıt, formu doldurmakta hata yapacağı endişesi taşıyan kimselere aracı olmanda bir mahzur yok. Bunun için para talebinde bulunmanında yasaklanmış bir tarafı yok. Şirket olma gerekliliğinde yok...
Bu işlere gireceksen Amerikayı boşverip Canada ve Avustralya için başvurulara aracı olmanı tavsiye ederim. Tabii profesyonel olarak bu işi hedefliyorsan... Kaldı ki imkanlar ve ziayertçilerine sunacakların çok daha fazla ama kitlen biraz daha azalacak... İlgini çekerse irtibata geç ayrıntısını dökeyim
Şirket olma gerekliligin yok mu? emin misin? hangi bilgiye dayanarak bunu soyluyorsun?
hatırlatayım ben yurtdısı egitim danısmanıyım...
yapanlar da var dedim zaten, ayrıca bilgisi yetersiz olanlara gene soyleyim greencard cıktıgı gunden beri ucretsiz, yani dijital ortamla ilk kez ücretsiz olmadı...
eskiden hukumetin sitesindeki ingilizceyi iyi anlayacak kapasitede isen posta yolu ile yapılyordu basvurular...
Bizde sirket bunyesinde
yaptık bi ara...
orda a dan z ye tum maddeleri oku bakalım, boyle siteleri destekliyorlar mı...
ha en cok ne olur,
huseyin yada david gider, a sitesi sirket degilmis boyle boyle yapıyor der,
ha ne olur muhakkak siten kapanır.
sana bi sey olur mu? bilmiyorum...
o zamana kadar da parayı toplarsın tabiii... vicdanın elveriyosa yaparsın.