İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Grev bitti ama ADSL çilesi bitmedi

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar son iki gündür özellikle grevin bitiş haberinden sonra nedendir bilmiyorum ama hem işyerinde hem evde internet bağlantısı felaket berbat durumda. Bazı sayfaların yükleme süresi 1 dakikayı ve daha fazlasını buluyor. Kopmalar meydana geliyor ne olduğunu anlayabilimiş değilim. İstanbulda gerek anadolu yakasında gerek avrupa yakasında bi kaç arkadaşa sordum sizde durum nedir diye. Sölenen şey gözle görülür bir yavaşlığın onlardada olduğu. 512 kullanıyordum yeni tarifler ile 1024 oldu ama 512 den dahi yavaş durumda internet. Bu nedir nedendir ve nereye kadar gider ?

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Evet bendede 2 gündür yavaş.Duyduğuma göre adslye yeni başvuru yapanlara fazladan 2gb kota verilecekmiş yakında açıklayacaklarmış..

psycho

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar son iki gündür özellikle grevin bitiş haberinden sonra nedendir bilmiyorum ama hem işyerinde hem evde internet bağlantısı felaket berbat durumda. Bazı sayfaların yükleme süresi 1 dakikayı ve daha fazlasını buluyor. Kopmalar meydana geliyor ne olduğunu anlayabilimiş değilim. İstanbulda gerek anadolu yakasında gerek avrupa yakasında bi kaç arkadaşa sordum sizde durum nedir diye. Sölenen şey gözle görülür bir yavaşlığın onlardada olduğu. 512 kullanıyordum yeni tarifler ile 1024 oldu ama 512 den dahi yavaş durumda internet. Bu nedir nedendir ve nereye kadar gider ?

grev bitti ama türk telekomun problemleri hiç bitmedi.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
demek oluyorki ttnet çalışanları gerçekten bu işi bilmiyorlar :D
Kimse çalışmazken çatır çatır işleyen sistemi geldiler bozdular yine, birde fiber kabloya vs. sallıyoduk demek çalışanlardan dolayıymış sorunlar :p
Şaka bi yana gerçekten bendede bugun aşırı bi yavaşlık var, 4096 ile sunucuya bağlanıyorum orda bile kasıyor :s

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Grev nedeniyler birikmiş binlerce abone başvurusu vardı. Portları fazla kurcaladılar heralde :p

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
açtığım bu başlığı eve geldiğimde görüntülemem yaklaşık olarak 10 dakika sürdü şuan birinci sayfadaki mesajları okudum ikinci sayfaya geçmeye korkuyorum bi on dakikada ordan kaybedecem diye. Artık mesajı gönderdikten sonra ikinci sayfadaki yorumları okuyabilirim. Rezalet böle bişi olsa gerek.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
açtığım bu başlığı eve geldiğimde görüntülemem yaklaşık olarak 10 dakika sürdü şuan birinci sayfadaki mesajları okudum ikinci sayfaya geçmeye korkuyorum bi on dakikada ordan kaybedecem diye. Artık mesajı gönderdikten sonra ikinci sayfadaki yorumları okuyabilirim. Rezalet böle bişi olsa gerek.

Yuhh :D

Bu kadar da kötü olamaz canım.

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şu an hizmeti düzgün alamıyoruz diye büyük capta bi dava açılsa tazminattan kurtulamazlar...

MoD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bir kac kabloda siz kesin. Bu ulkede isler boyle yuruyor ;)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Grev bahaneydi ki. Türkiye'de internetin yürütülme kapasitesi bu ve mahkûmsunuz, çünkü başka alternatif(ler)iniz yok(!) Yurtdışı hatlarından bahsetmeme bile gerek yok herhalde :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.