İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GTA3'da Birkaç sorum var

A

Anonymous

Misafir
Diğer şehirlere nasıl gidilebilir. Birde internetten araba indirdim nasıl yuklerim

A

Anonymous

Misafir
trgamer.com un forumlarında arabayi nasil yükleyebilecegin konusunda biseyler bulabilirsin sanirim ..
bide arabalari nereden indirdin?

A

Anonymous

Misafir
slm.ilk olarak görevleri bitirip gidebilirsin.ama diyosan ben onlarla uğraşamam ozaman 1.adada hızlı bir araba al.sonra oyundaiken 'chıttychıttybb' yaz.(bu arabaların hızlanınca uçmasını sağlar.)köprüye git.köprünün başından başlayarak hızlan karşı tarafa geçersin.orda eve git save yap yoksa bidaha geçmek zorunda kalırsın.heee unutmadan uçma şifresini kapat yoksa kaza yaparsın(kapatmak için aynı şifreyi yaz).2. adayı tamamen öğrenince msj yaz orayıda nasıl geçiceni anlatırım

GALATASARAY
***TEK BÜYÜK ÜÇ YILDIZ***
ultrAslan

A

Anonymous

Misafir
haritada mor renkli ev e git orad açık bi kapı var içeri gir save lersin

A

Anonymous

Misafir
OYUNUNUZU INTERNETTEN OYUNU YUKLEMEDEN MULTI PLAYER NASIL OYNAYABILIRIZ.

A

Anonymous

Misafir
bak kardeş.2. adada evden çıknca sol tarafa git.inşaat halinde bi bina görücen... oraya suratın dön ve sola sap.tam karşıdaki garajın sağına sapıp git.yolu takip etme.hemen yolu kesen küçük tepeyi aşıp ana caddeye çık sola git biraz ilerde yine solda tünel azı var oraya gir ve devam et yolu bulursun bide aşşağıya krokisini çizmeye çalıçtım

not:gidicen yolu çizgilerle belirttim .))) işareti ise aşican tepeyi gösteriyor

ev -->sol
--------------------i tünel girişi ----------
i i
i i
i-----------------------i hastane i
i i
inşaat i otopark i
----------)))---

A

Anonymous

Misafir
Benim oyun saveliyor fakat savelerimi açamıyom hata veriyor... Deli olcam ya wİNndows sildim yeniden kurdum her windowsta denedim olmuyor deli olacağımm 98-2000-xp-me ...ayrıca ben oyunu cd siz oynuyom virtual cd aracılığla acaba ondan mı

A

Anonymous

Misafir
Oyun yavaş çalıştırıyor dediğim sırada oyundan çıkmadan masaüstüne çıkıyorum tekrar oyuna girdiğimde baba gibi oynuyorum ama bir süre sonra aynı nakarat...

A

Anonymous

Misafir
ya arkadaşım o siteden araba indirdim ama oyunda o arabayı göremiyorum nasıl yükliyebilirim

B

beko

Misafir
ben anladım

ben ikinci adadayım ama 3. adaya geçemiyorum bi yardım olursanız sevinirim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5