İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gtalk - msn hız farkı

vaybe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gtalk ile msn arasına inanılmaz bir hız farkı var msn'de chat mailleşme gibi olmaya başladı.Arkadaşı gtalk'a çağırdım ve yazdığımız saniyesinde ulaşıyor karşı tarafa..Gtalk'un bazı eksikleri var ancak onun dışında çok sade ve hoş tasarımı var ve gereksiz şeylerle dolu değil bence bir kaç ekleme ile msn'i geride bırakır özellikle gmail'in kullanım yaygınlığı ve 1gb özelliği de buna önemli oranda etki eder diye düşünüyorum..

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
ya bu olay turkcell telsim mevzusu gibi bişi işte...bana kalsa yahoo messenger dan başka bişi kullanmam gtalk ta olabilir tabi ama ne yapabilirizki? Bunu google ın yapması gerekli, onca parası var reklamını yapsın.Daha beta tan bile çıkamadı sanırım.1 dolar verip Firefox indirteceğine gtalk indirtsin...
Hepinizi öyledir belki ama biliyosunuz müşterilerde var orada.Bende en 30 kişi müşteri iş yaptıgım ajanslar falan kime nasıl diycemki Gtalk kullanın die.Gülerler bana :D

TRinsanRehberi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
venom' Alıntı:
ya bu olay turkcell telsim mevzusu gibi bişi işte...bana kalsa yahoo messenger dan başka bişi kullanmam gtalk ta olabilir tabi ama ne yapabilirizki? Bunu google ın yapması gerekli, onca parası var reklamını yapsın.Daha beta tan bile çıkamadı sanırım.1 dolar verip Firefox indirteceğine gtalk indirtsin...
Hepinizi öyledir belki ama biliyosunuz müşterilerde var orada.Bende en 30 kişi müşteri iş yaptıgım ajanslar falan kime nasıl diycemki Gtalk kullanın die.Gülerler bana :D
son 10 gündür msn de ciddi problemler yaşıyorum.
3-4 kişilik konuşmadayken bire bir pencereden dosya gönderiyor birisi alıyor msn çoklu pencereden gönderilmiş muamelesi yapıyor.
düşmeler oluyor.
düşünce tekrar login olamama problemleri var.
sesli görüşmeye bir gün giriyorsun sonra hiçbir şey değişmediği halde sonraki gün giremiyorsun.
beta sürümünü yeni sürüm çıktı deyip illa yükletiyor.
vs. vs.

msn nin bu açıkları işi hızlandıracak zaten.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5