İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GTCOMM veya başka bir lokasyon

SavaS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Son 1 haftadır şuan bulunduğum SharkTech şirketinde nedenini bilmediğim kesintiler oluyor. Kimi buna TTNET omurgasında sorun var diyor, kimi de başka birşey. Açıkçası çok bıktım bu işten. Şuan aramakta olduğum firmanın IRCd ve Web'lere olan DDoS saldırılarına karşı önlemleri çok iyi olmalı.

Ayrıca bana TR'den hiçkimseyi önermeyin arkadaşlar :) Ve burada paket önerisini de hiçkimse yapmasın bir zahmet. Ben direkmen DC den kendim makineyi alacağım. Sizden isteğim, sadece bu dediğim GTCOMM şirketinde makinesi olan veya TTNET'in omurgalarında olan sorunlardan EN AZ etkilenecek ve en önemlisi uptimesi çok yüksek olan şirketler hakkında bilgisi olan birileri var mı arkadaşlar?

Junkmail

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

GTCOMM ddos korumaları sunucu aldığınızda, koruma sistemi gigeservers tarafından sağlanıyor.

Gigeservers içerisinde bir network problemi olduğu zaman bundan GTCOMM etkilenmektedir. Yakın bir zamanda gigeservers problemi sebebiyle sunucularımda sürekli düşme problemi meydana geldi. (geliyor 2 dk sonra erişim problemi)

Gigeservers dan direk alabilirsiniz fakat, gigeserver daha önce kullandığım için TR saatlerinde saat : 12 - 5 arası aşırı bir yoğunluk oluyor.

Size tavsiye edebileceğim ddos korumalı network : awknet.com

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Son 1 haftadır şuan bulunduğum SharkTech şirketinde nedenini bilmediğim kesintiler oluyor. Kimi buna TTNET omurgasında sorun var diyor, kimi de başka birşey. Açıkçası çok bıktım bu işten. Şuan aramakta olduğum firmanın IRCd ve Web'lere olan DDoS saldırılarına karşı önlemleri çok iyi olmalı.

Ayrıca bana TR'den hiçkimseyi önermeyin arkadaşlar :) Ve burada paket önerisini de hiçkimse yapmasın bir zahmet. Ben direkmen DC den kendim makineyi alacağım. Sizden isteğim, sadece bu dediğim GTCOMM şirketinde makinesi olan veya TTNET'in omurgalarında olan sorunlardan EN AZ etkilenecek ve en önemlisi uptimesi çok yüksek olan şirketler hakkında bilgisi olan birileri var mı arkadaşlar?

benim bir kaç Sunucumda Sharktecte ve hiç kesinti yaşamıyorum.?
the planet olsun sharhtec olsun sağlamlık bakımlarından iyidir

planet bir talihsizlik yaşadı yangın olayı ama yine devam ediyorlar
Sharktec ise ddos için önlem alir aslında ama çok sıkı önlem alabiliyorlar normal userlerinde banlanabiliyor..

işin içinde irc hosting varsa ST den ayrılmamanı ciddiyetimle tavsiye ederim
sana kim telekomdan sorun var dedi ise inanma sen bir haftadır sorun var diyorsun ama bizde Sharktecte olduğumuz için herhangi bir sorun yaşamadık..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.