İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günde 1000(Facebook+normal) hitli ingilizce blog kaç para eder?

kilic27

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar günde 1000 hit alan bir blogum var. Facebook üzerinden de baya hit alıyorum. Facebookta 10000 e yakın fanım var ve hepsi yabancı ülkelerden Türkiyeden sadece 300 fan var.. Adsense geliri hep değişiyor.

1-10 dolar arası gidip geliyor.

Bu site kaç para eder? Link vermiyorum cunku durumları biliyorsunuz.

İyi bir fiyat ediyorsa satacam :)

Muhendis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Sadece kazanılan ücrete göre site fiyatı belirlenmez. Neden ? Mesela aylık en az 100 USD getiriyor diyorsunuz. Peki gideri ne kadar ? Gideri 20 USD ise fiyatı değişir, 50 USD ise çok değişir... Bu sadece tek bir örnek. Demek istediğimi anlamışsınızdır.

kilic27

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece kazanılan ücrete göre site fiyatı belirlenmez. Neden ? Mesela aylık en az 100 USD getiriyor diyorsunuz. Peki gideri ne kadar ? Gideri 20 USD ise fiyatı değişir, 50 USD ise çok değişir... Bu sadece tek bir örnek. Demek istediğimi anlamışsınızdır.

=) Siteyi blospot üzerinden kurduydum , kuralı daha yeni 1 yıl oldu. Sadece geçen hafta 10 dolara isim aldım . Başka hiçbir gideri olmadı, 1 kuruş bile :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
siteyi 5-6 aylık gelirine satabilirsin, host blogspot ise biraz düşebilir bu rakam, eğer pr değeri varsa fiyat artar.

Linki pm atarsan detaylı incelerim, benden korkmana gerek yok 1 ay sonra askerim, herhangi bir projeye vaktim yok :)

Ekleme: facebook hitin ne kadar ? Hitin %85'i organik değilse ben almam mesela böyle bir siteyi, adsense gözünde sıkıntı olabilir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5