İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günde 5-15 Saat Arası Online Olanlar Aylık 150 TL

Braga42

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu açmamın amacı kesinlikle d-olandırıcılık değildir. Lütfen Konuyu b-altalayacak yorumlar yazmayın.

Şimdi konuya gelelim. Sadece 3 program çalıştırarak ayda 150 tl kazanmak isterseniz size bir önerim var. Bunu şu şekilde düşündüm. Hitleap,lienscash ve ve stormptp sitelerini biliyorsunuzdur belki. Bu siteler son derece güvenilir sitelerdir ve kolayca para kazanılabilir. Bu yüzden bir grup çalışması ile iyi bir gelir elde edilebilir. Size vereceğim 3 program ile günde 5-15 saat arası programları çalıştırıp para kazanıcaz ama buradaki önemli nokta referans işi olucak. Yani siz benim referansımla üye olursanız elde edilen gelir 100 kat artar ve herkesin kazancı iki veya 3 kat artar . Siz bu sitelerden para kazanmıyorsunuz ( İsterseniz kendi yöntemlerinizle kazanabilirsiniz ). Ama bana kazandırdıklarınızı ben size geri ödüyorum. Sistem çok basittir . Diğer programlara da vereceğim linkleri ekleyerek para kazanıcaz.
Günde 5 saat online olduğunuzu varsayarsak kazanıcağınız para yaklaşık 50 TL. Her ay ödemelere 10 TL zam yapılacak ve 150 TL olunca sabitlenecektir.
Hepsi bu kadar. İlgilenen arkadaşlar varsa skype dan eklesin ya da pm atsın.

Lütfen güvenilir kişiler gelsin. 5 lirayı alıp giderseniz bu size yakışmaz.Sonunda kaybeden yine siz olursunuz.

Kesinlikle d-olandırıcılık söz konusu bile olamaz.

Ön ödeme olarak paypal mailinizi bana skype dan gönderin ve 5 TL nizi alın.

Katılmak isteyen herkesi facebook grubunda topluyorum arkadaşlar : FACEBOOK GRUBU

skype adresim : ramazancimen85

atLL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece bilgisayari acik birakarak nasil para kazancaz hocam özel mesajla biraz daha bilgilendirirmisin beni bilgisayarim hic kapanmiyor benim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.