İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Günde 60000 Kelime Teslimatla Rekorlar Kıran Makale Hizmeti

ahmettaha

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- Makalelerin özgün ve hatasız olduğundan nasıl emin olabiliyorsunuz?

- Makalelerinizin hepsi copyscape taramasından geçmektedir. Yazılan makaleler özgünlük onayı alındıktan sonra size gönderilmektedir. Bu yüzden makalelerinizin %100 özgün olacağından ve hiç imla hatası içermeyeceğinden emin olabilirsiniz.

- İşinizi düzgün yaptığınızdan nasıl emin olabilirim?

Makale yazma konusundaki deneyimimizi anlamak için; trade sayımızın ve gold üyeliğimizin dışında konunun en altında belirtmiş olduğumuz referanslarımızı da gözden geçirebilirsiniz. Öncelikle seo kurallarını ciddiye alarak çalışmayı prensip edindiğimizi bilmenizi isteriz.

- Günde ne kadarlık makale yazabiliyorsunuz?

Sürekli çalıştığımız işlerin dışında şu anda günde ortalama 60.000 kelime teslim edebilecek kadar düzenli çalışan bir ekibimiz var. Bu ekipte sadece makale yazarları değil, yazılan yazıları kontrol eden, çalıntı içerik olup olmadığı copyscape aracılığı ile denetlemesini yapan ve mailleri düzenleyenler de bulunmaktadır.

- Hangi konularda makale yazabiliyorsunuz?

Sayısı 40'dan fazla ve işinde oldukça deneyimli olan makale yazarlarımızın olması nedeniyle (ahlaki kurallara uymayacak makaleler hariç) her kategoride makale yazabiliyoruz.

Ahlaki kurallara aykırı olan makaleleri kesinlikle yazmıyoruz. Bu şekilde gelen teklifler sık olduğu için 2 taraflı da zaman kaybını ortadan kaldırmak adına konunun başlarında belirtmeyi uygun gördük. 10 yaşındaki bir bireyin yazdığımız makaleyi okuduğu zaman, hiçbir zaman olumsuz etkilenmemesi gerektiğine inanıyoruz ve buna göre de iş alıyoruz. Yetişkin makaleleri, şans oyunları, büyü gibi makaleleri yazmıyoruz.

- Fiyat aralıklarınız nelerdir?

Fiyatlandırmamız şu şekilde:

100+ kelime 1,25 TL.

150+ kelime 1.75 TL.

200+ kelime 2,25 TL.

250+ kelime 2.75 TL.

300+ kelime 3,25 TL.

350+ kelime 4 TL.

400+ kelime 4,5 TL.

500+ kelime 6 TL.

- Ödemeleri ne zaman yapmamız gerekir?

Ücreti teslim zamanı da trade puanına göre 2 şekilde belirlenmektedir:

1-) Trade puanı bizden yüksek olan müşterilerimiz, biz makaleleri teslim ettikten sonra ücreti gönderebilirler.

2-) Trade puanı bizden düşük olan ya da r10 üyeliği olmaksızın bize ulaşan müşterilerimizin, ücreti işi teslim etmeden öncesinde göndermeleri gerekmektedir.

(Ücret gönderilmeden öncesinde talepte bulunabilir ve makalelerinizi hazır halde bekletebilirsiniz. Bu şekilde siz ücreti yatırdığınız anda makalelerinizi anında teslim alabilirsiniz. Yani makaleleri yazdırmanız için ücreti yatırmanız gerekmez, makaleleri teslim almak için ücreti yatırmış olmanız gerekir.)

- Ödeme şekilleriniz nelerdir?

Ödemeyi İŞ BANKASI, ZİRAAT BANKASI, PAYPAL, MİSLİ ya da SANAL PAZAR üzerinden alabiliyoruz. Ancak bütün kesintileri sizin karşılamanız gerekmektedir. Gönderimleri yaparken bunu dikkate alarak yaparsanız seviniriz. Çok kısa bir süre sonra Garanti Bankası hesabımızda aktif olacaktır.

- Sizinle nasıl iletişime geçebiliriz?

Telefon, pm ya da mail yolu ile bize ulaşabilirsiniz.

İstediğiniz zaman 7/24 arayıp telefonda da bizimle görüşebilirsiniz. Ancak makale yazarlarımıza ve denetmenlerimize tüm bilgileri mail yolu ile ulaştırdığımız için tüm isteklerinizi mail olarak atmanız daha sağlıklı olacaktır.

[email protected] (bu adres sıklıkla kullanılmaktadır ve aynı zamanda skype adresidir ekleyebilirsiniz)

[email protected] (bu adres nadiren kontrol edilmektedir)

Telefon Numaramız: 0544 633 23 24

- Referanslarınız ve sizin hakkınızda yazılanları görebilir miyiz?

Referanslarımız aşağıda sıralanmıştır. Ayrıca Trade'lerimizi görmek isterseniz linke tıklayınız.

http://www.r10.net/ticaret/53666&pp=10

arkadaş işinde uzman ve samimiyetiylede eşi bulunmaz bir iş arkadaşı. Not: önce müşteri memnuniyeti ön planda
100 Adet makale alındı (250+) İşinin ehli, ışık hızında teslimat sağlamıştır. Teşekkür eder herkese tavsiye ederim.
Daha önce çok kere çalıştık, şimdi de bazı işlerimizde paslaşıyoruz. İşine önem veren bir kardeşimizdir.
Hayırlı satışlar
Ahmet Beyle sürekli çalışıyoruz, sürekli makale yazdırıyoruz hızlı, güvenilir bir arkadas. Hiç bir sorun yaşamadan, vaktinde teslimatları yapıyor. şimdiye kadar makale yazdırdıklarım arasında en iyisi olduğu için, dolu olduğu zamanlarda bile yazılarımı bekletiyorum boşa çıkmalarını bekliyorum. Kesinlikle gönül rahatlıyla çalışabilirsiniz.
Ahmet bey devamlı çalıştığımız dürüst güvenilir, prensipli bir arkadaştır. Tavsiye ediyorum. A+
Ahmet bey ile devamlı çalışıyoruz. Anlaştığımız zamanda kaliteli yazılar teslim alınmıştır. Kendisiyle çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiye olunur.
Teşekkürler.
Ahmet beye teşekkürler söylediği gibi tam zamanında ve seo uyumlu makaleler hazırlamış. Deneme amaçlı 20 adet yazdırmıştım ama devamlı kendileriyle iş yapabilirim.
Teşekkürler.
Uzun zamandır bizde iş yapıyoruz Ahmet Bey ile işine verdiği önem ve titizliği gerçekten çok göz dolduruyor. Başarılar dilerim...
Ahmet beye ve ekibine teşekkür ediyorum kısa sürelerde 370 adet çok güzel makaleler yazdırlar. ilgileri ve yazılarının kaliteleri çok güzel çalışmamız devam ediyor
10 adet sipariş teslim alındı prensipli kaliteli çalışan bir ekip , teslim saatinde teslim ettiler herkese tavsiye ediyorum.
Arkadaşla bir kaç aydır çalışıyorum inanın kendimçe içerik üretmekte zorlandığım ve "Bilirkişi Hizmetleri" gibi teknik tabirler içeren alanlarda bile profesyonel makaleler çıkardılar.

Bu ekibin hakkını kesinlikle ödeyemem belki totalde 500 üstü makale yazımı hizmeti aldım ve seo açısında şu an tüm makalalerde ilk sayfadayız. Sektörel bir kelimede sadece bu ekibin makaleleri ile 6 farklı anahtar kelimede ilk sayfada ilk 5 teyiz.(Adwords tık başı ücreti 1+ TL rekabeti siz düşünün.) Bu ekibi öneriyorum, seo uyumu olarak denendi ve sonuç alındı. Tekrar tekrar teşekkürler...
Zamanında ve hızlı bir şekilde güzel makaleler aldık kendilerine teşekkür ederim
çok sayıda ve düzenli çalışma için anlaşılmıştır arkadaşın ve ekibinin çalışmaları çok güzel ve en ufak imla hatası bulunmamıştır bu arkadaşa güvenli bir şekilde iş verebilirsiniz bunun garantisini ben ve müşteriler vermektedir...
Ahmet kardeşimizle makale çalışması yaptık ve devam ediyoruz. Genelde gurup işlerinde sürekli kalitesiz ve doldur boşalt işleri ile karşılaşırken Ahmet kardeşimizin
çalışmalarında tamamen bir kontrol mekanizmasının çalıştığını, profesyonel iletişimi iş sürecinde gördüm .. Adedini hatırlayamadığım makale teslim alınmış ve kullanılmaya başlanmıştır.
76 Adet makale teslim alınmıştır. Arkadaş işinde çok temiz ve hızlı, kesinlikle makale işinde başarılıdır. İstediğiniz konuyu araştırıyor ve yazıyor bundan daha iyisi ne olabilir ki?
8 adet makale işi vemriştim. Bu denli kaliteli yazılar beklemiyordum. Gerçekten harika yazılmış tamamı.
40 adet yeni makale işi verdim 200 kelimelik. Hizmet, kalite, seo uyumu, dil bilgisine uyum benim gibi kıl bir adama bile süper geldi. Gerisini siz düşünün :)
ödeme geçilmiştir. sorumluluk sahibi bir arkadaş. çok yardımcı oluyor. sorunsuz makale yazan ender arkadaşlardan.
Belirttiği gibi tam vaktinde makaleleri iletti. Teşekkür ederim kendisine.
5 Makale yazdırıldı. İlgili Bilgili ve güvenilir bir arkadaş gününde teslim. Gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.. A++
makaleler teslim alındı.Teşekkür ederim.Makaleler gayet güzel ve özenle yazılmış teşekkürler.Yeni bir çalışma için anlaşma sağlanacaktır.
Bu Adam(LAR) varya! işini adam gibi yapanlardan, Makale işi verdim işte Aslında Makale alımı için gitmemiştim, "Sa. 2013 konulu makale lazım" dedik verdiler, Ekipcek şaşkınız, Aslında beklemiyorduk bu kadar hızlısını, zaten para söz konusu değil onlar için yazdıktan sonra uygunsa verirsiniz kelimesini kullandı, Eğlenceli hoş sohbetler eşliğinde her türlü yardımcı oluyor bir ara bakıyorsunuz Çok samimi 2 arkadaş modundasınız bir ara bakıyorsunuz Sizli bizli ciddiyet hakim olmuş. Tamda benim kafadan derlerya aynen öyle ELLERİNE SAĞLIK OLSUN
51 adet spor makalesi satın alındı. İkinci alışverişim toplam 131 makale oluyor. İşinde çok başarılı ve mükemmel.. ()
Makaleleler gönderildi, hepsi de titizlikle yazılmış. Ellerinize sağlık, Bir süre sonra tekrar görüşmek üzere.
güvenilir bir arkadaş çok sayıda makale alıntı zamanında eksiksiz teslim etti
ilk başta deneme için 10 adet makale yazım işi verdim, gelen makaleler süperdi. Daha sonra 30 adet daha aldım, şimdi düzenli olarak alıyoruz... Arkadaş işini güzel yapıyor, teşekkür ederiz.
10 adet makale yazdırıldı kaliteli çalışıyorlar, teşekkür ederim. İlerleyen zamanlar da tekrar çalışmak isterim.
Arkadaştan 50 adet makale sipariş verildi.Gününde teslimat yaptı.Tekrardan çalışmayı düşünüyorum.
Teşekkürler.
Arkadaşımız ile 30 adet makale için anlaşılmıştı, kendisi tam söz verdiği tarihte teslim etti. Teşekkür ederim.
Kendileriyle daha önce çalıştım sağlam ve dürüstler
Ya Bazen düşünüyorum, "Bu işlere bende gireyim mi?" Sonra sakin kafa ile düşünüp Bu adamların çıkardığı işleri aklıma getirince Bunun üzerine de Aldığım hizmetin Özverili tarafını da kendimce düşününce.. Sanırım böylesine adamlar bu sektörde dolaşıyorken bizler ekmek yiyemeyiz :D işini en iyi şekilde yapan nadir insanlardan oluşturduğu ekibi ile güzel işler çıkarta bilen Taha Kardeşimiz ve Ekibine sonsuz teşekkürler.
arkadaşla sürekli olarak anlaşıldı.ilgili bir arkadaş
Çok sayıda makale için anlaşıldı, ilgili bir arkadaş, tavsiye edilir.
20 adet makale alındı istenilen sürede teslim etti gayet ilgili ve işinin ehli teşekürler.
Makaleler teslim alındı. İlgili ve sözünde duran bir arkadaş.
Daha önce çalışmamız oldu, ilgili bir arkadaş.
Makale yazdırıldı süresinde teslim etti.
10 adet makale alındı zamanında teslimat teşekkürler
Yüklü bir miktarda makale siparişi verildi.İlgili bir arkadaş.Çalışmak isteyenlere tavsiye ediyorum.Sipariş Çarşamba akşamı teslim edilecek.Beklemedeyim.Teşekkürler
makale yazdırıldı sorunsuz. teşekkürler :)
İşinde gerçekten uzman birisi çok kaliteli iş çıkardı zamanından öncede teslim edildi teşekkür ederim + Bazı nedenlerden dolayıda geciken ödemeden dolayı özür dilerim hakkını helal et iş verecegim zaman ödemeni peşin yapacagım ne malum int. kesiliyo pc bozuluyo vs :) başka işlerde görüşmek dilegiyle
Her biri 300'er kelimeden oluşan toplam 18 makalemizi belirttiğiniz süre içerisinde teslim ettiğiniz için teşekkür ederiz...
Makaleler teslim alındı fazlasıyla yeni sipariş için pm gönderiyorum. Teşekkürler.
10 adet 150 kelimelik oyun makalesi siparişi verildi ve gününden önce teslimat yapıldı .Tekra çalışmak dileği ile teşşekürler
Arkadaşa verilen iş zamanında, eksiksiz ve dört dörtlük olarak teslim alındı. İlgi ve alakanıza teşekkürler, hayırlı işler.
makale yazdırıldı belirttiği gibi saatinden önce geldi. Teşekkürler
100 den fazla makale siparişi verilmişti makaleleri hızlı bir şekilde teslim etti
zamanından evvel makaleleri teslim edince şaşırmıştım bir istekte daha bulundum onuda zamanından evvel özgün makalesi yazması aynı zamanda kadirşinas bir arkadasımız olması hasebiyle bir 1000 makale anlaşması daha yapmayı düşündüğüm değerli bir dost. Adı gibi biri.
Ahmet gene yaptı yapacağını, Dün akşam
Aradım 30 Makaleye ihtiyacım var dedim.
Başlık nedir kaç kelime olacak biraz bilgi alabilirmiyim
Dedi anlattım. Yarın akşama 22:00 de elinizde olur efendim dedi. Biraz önce makaleler geldi. Dürüst güvenilir prensipli bir arkadaştır. Tavsiye ediyorum.
iş böyle yapılır. Belirtilen saatte makaleler ulaştı. Diğer işlerimde ilk tercihim siz olucaksınız. Teşekkürler.
50 adet makale alındı profesyonelce hazırlanmış ve oldukça ilgili bir arkadaş.
makale teslım alınmıstır tesekkurler
anlaşmamızı yaptık dediği tarihte makalelerimi teslim etti ilgisi alakası içinde teşekkür ederim
Makaleleri teslim aldım. 3 yazı siparişi daha verdim. Yazılar muazzam. Bugune kadar çalışmış olduğum en iyi ekip diyebilirim. Bütünüyle çok memnun kaldım. Çok teşekkür ederim.
Teşekkürler, makale yazdırılmıştır kensine.
Çok iyi bir şekilde yazmaktadır, hepsi seo kalitesinde makaleler ve ilgi çekicidir.
10 adet makale alınmıştır. Memnun kaldık, devamı gelecektir.
Hızlı, sözünün eri arkadaş, tavsiye edilir...
Arkadaşlar işinin uzmanı gerçektende harika bir iş çıkardılar ve hemen kendilerine tekrar 4 ayrı iş verdim. Herkese tavsiye ederim.
Arkadaş makaleleri söz verdiği saatte teslim etti.İncelemelerde bulundum ve verdiğim zor başlıklarda ince detaylarına kadar her noktaya değinmişi.Teşekkürler.
Siz hiç kalite ve hızı bir arada gördünüz mü? :) Teşekkürler Ahmet Bey.
24 saat geçmeden 10 adet tanıtım yazısı alındı.
Arkadaşa 50 adet makale yazdırıldı.İşini düzgün yapan biri,hızlı teslimat içinde ayrıca teşekkürler.
Başka bir siparişte tekrar çalışmak dileğiyle,iyi çalışmalar.
20 adet makaleyi kısa sürede ve fazlasıyla gönderdi.
Kaliteli ve güvenli birisidir. Teşekkürler
10 adet makale siparisi verildi, arkadas cok ilgili sagolsun her sekilde hizli destek veriyor ve elinden geleni yapiyor. Cogu kisi once para sonra is demesine ragmen kendisi once is sonra parayi kabul etmistir. Mutlaka herkese tavsiye ederim
Çok sayıda makale siparişi verildi.
Söz verdiği saatten daha önce teslim etti. Tavsiye olunur.
Ahmet beye 10 adet daha iş verildi yine mükemmel bir şekilde yapmışlar. Tebrik ederim
Gayet ilgili ve anında dönüş yapan kaliteli bir yazar 300 den fazla makale verildi ve verilmeye devam ediliyor..
Makale yazdırıldı ve işini fazlasıyla yaptı arkadaş. İnşallah sürekli olarak çalışacağız kendisiyle.
teşekkürler
zamanında teslim ve iyi makaleler alındı.

makaleler teslim alındı. hızlı ve güvenilir bir arkadaş. daha birlikte çok çalışacaz sanırım. hayırlı satışlar.
7 adet makale siparişi verilip teslim alınmıştır. İşinde titiz bir arkadaş makale dosyalarına dahi başlık ve kaç kelime olduğunu yazarak teslim etti daha birlikte çok çalışacağız gibi gözüküyor hayırlı satışlar :)
makaleler teslim alındı arkadaş gayet hızlı
Ahmet arkadaş ile sürekli çalışıyoruz birçok makale yazdırdık bugüne kadar sorun yaşamadık eline sağlık. :)
Arkadaşla 2 haftalık bir çalışma yapıldı. 664 adet 200 kelimelik makaleler yazdırıldı. Ödemesi yapıldı. güvenilir bir arkadaştır.
18 adet makale teslim alınmıştır. Hocam işini profesyonel olarak yapan, dürüst ve güvenilir biri. İlgisi ve işindeki özverisi için çok teşekkür ediyorum. Her zaman çalışmak ümidiyle..
10 adet sipariş verildi ve 12 saate teslim etti, süper iş ve sağlam klavyesi (kalemi) var :)
Hazır kalıplar kullanmadan özgün bir şekilde uygun fiyata tüm tanıtım yazı işlerimi sorunsuz bir şekilde hallediyor arkadaş :)
Makaleleri tam söylediği zamanda teslim etti. Makaleler oldukça kaliteli durumda. Arkadaşı kesinlikle tavsiye ederim kalemi iyi :)
300 Kelimelik 11 Adet Tanıtım Yazısı Yazdırıldı. Ahmet Bey'e Teşekkürlerimi Sunarım Yazılar Tam da İstediğim Gibi Seo Uyumlu Ve Akıcı. Tam Dediği Sürede Teslimatı Gerçekleştirdi. İşinin Ehli, Hızlı, Dürüst Ve Güvenilir...
Deneme amaçlı bir kaç yazı hazırlattım arkadaşa, gayet güzel duruyor. Kolay gelsin.
12 adet makale yazdırıldı, belirlenen sürede yazılar teslim edildi. Yazılar tatmin edici ve güzel. Teşekkürler.
Arkadaşlar oldukça organize çalışıyorlar çalışmalarındaki başarılarının devamını dilerim iyi çalışmalar. Alışveriş yapıldı.
Sağlıkla ilgili makaleler yazdırdım çok iyi yazıldı ve tamamen özgün yazılmış. Herkese tavsiye ederim. Teşekkür ediyorum.
50 adet makale alınmıştır çok kaliteli yazar tavsiye ediyorum. Teşekkürler :)
300 adet makale alındı başarılı ve gerçekten iyi niyetli bir arkadaş. Kesinlikle bundan sonra beraber çalışacağız.
Daha önce bir çok kişiye makale için sipariş verdik ve siparişlerimizi aldık, fakat daha önce çalıştığımı kişilerden aldığımız makaleler bilinçsizce sıradan yazılmış olan makaleler di, yani verdiğimiz kelimeler sadece o makale içinde geçiyor du, hiç bir özgünlüğü ve anlamları yoktu, ilk defa Ahmet beyden 25 makale siparişi verdik ve daha sonra sipariş vermeye devam ettik, çünkü makaleler gerçekten emek vererek ve anlaşılır bil dilde özgün olarak yazılmıştı... Bu yüzden kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.... Tabi birde unutmadan söyleyeyim... oldukça hızlı teslimat ve sipariş var :)
makaleleri çok beğendim teslimatta hızlı olunca çok memnun oldum 6+6 siparişim oldu şimdi 30 tane daha sipariş verdim
10 adet yazı yazdırıldı. Geyet güzel yazılar olmuş
81 adet için kendisi ile anlaşma sağladık. 2 gün gibi kısa bir sürede 81 adet makaleyi teslim ettiler. Bu kadar kısa sürede yazılan makalelerin kalitesine şaşırdım. Kısa süre içinde çok temiz iş çıkardılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.
110 adet makale siparişim vardı bir hafta olmadan geldi, teşekkürler
Süper Makaleler Yazıyor Arkadaş İşini Çok İyi Yapıyor Emin Olabilirsiniz
20 adet makale yazdırıldı makaleler söz verilen zamanda teslim edildi + çokta düzgün ve özenli yazılmış tavsiye ederim
Dün verdiğim 10 makale siparişini bugün teslim aldım. Şimdiye kadar çok kişiye makale yazdırdım, içlerinde en başarılısı olduğunu söyleyebilirim.
sağolsun dedigi gibi zamanında teslim etti daha ne olsun r10'da zor bulunuyor boylesi :D
Makaleler alındı. Hızlı teslimat, herşey tam istediğim gibi. İşinin ehli bir arkadaş, makaleler çok kaliteli gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.
Büyük çaplı makale anlaşması yapıldı makale konusunda güvenilir ve işinin uzmanı bir ekip tavsiye ederim.
Kaliteli makaleler için teşekkür ederim .Anlaşılan uzunca bir süre makale yazdırağım size :)
Arkadaş ile sürekli çalışmaktayım ve çalışmaya devam edeceğim İnş..Aldığım makaleler titizlilikle ve profesyonelce yazılmış..Google'da etkilerini fazla, fazla görüyorum..Verdiğim para sonuna kadar helal olsun..
İyi çalışmalar kardeşim..
Makaleler süper bir şekilde yazılmış bulunup zamanında teslim edilmiştir,uzunca çalışacağım kişisiniz.Teşekkürler
Güzel bir yapı kurmuşlar. Sürekli çalışacağız sanıyorum.
ellerinize sağlık hocam. 30 adet makale teslim alındı. hiç bir imla hatası yoktur. dediği vakitten önce makaleleri yolladı. hızlı ve güvenilir.
Arkadaşla çalıştık gayet başarılı daha çok iş yapacaz anlaşılan..
Başarılı olduğuna inanıyorum.Çünkü kendim hem şiir hem de bir çok konuda makale tarzı yazmıslıgım var hatta iki yerel gazetede köşe yazarlıgı yaptım ama kendi sitemin anahtar kelimelerinde makale yazmayı bir türlü beceremedim.Sağolsun arkadasa zoru basarmıs ve güzel on adet makale cıkardı.Ellerin dert görmesin.
Merhaba Arkadaşlar,
Makale teslimatı konusunda gerçekten başarılı sadece bir iki adet okuya bildim yoğunluktan dolayı kelimeler akıcı ve sıkılmadan kendini okuta biliyor. On adet çalışma yaptık kendisi de isterse bundan sonra devamlı irtibat içinde olacağız. Makale içeriği ise erkek moda, erkek bakım olarak yazıldı.
20 adet makale sipariş verdim dün elime ulaştı bu 2.ci çalışmamız işini bu kadar önemseyen ve bu kadar disiplinli işini layıkıyla yapan yazarları görmek gerçekten beni sevindirdi kalite, hız, süpersiniz gerçekten bir yazardan beklenen herşey mevcut teşekürler hayırlı işler
10 adet makale siparişi verildi. Belirtilen süre öncesi gönderildi. Gayet başarılı ve hızlı bir iş. Kesinlikle çalışmaya devam edeceğim.
30 adet makale yazdırdım hızlı teslim için teşekkür ediyorum güvenilir bir arkadaştır.
10 makale yazdırdım çok memnun kaldım işinin ehli bi arkadaş
Makale yazdırıldı. Dediği zamandan önce de işi teslim etti.
İşine sadık, işini bilen bir arkadaş.
Tavsiye ederim..
itina ile yazılan yazılar teslim alındı teşekkürler.
10 adet konu yazdırdım, zamanında teslim etti ve yazılar seo'ya uygun profesyonelce yazılmış.
Çok ilgili ve memnuniyet amaçlı bir hizmet vermektedir. Tamamen özgün makaleler. Sonuç olarak devamlı çalışılacak ve tavsiye edilecektir. Teşekkürler ediyorum.
120 adet makale siparişi verildi 24 saate tamamladı arkadaş makalelerde cok güzel olmuş en kısa sürede yine çalışıcam teşekürler
10 makale için anlaşıldı ve bir gün az bir zaman içinde teslim etti,
En kısa zamanda yine kendisi ile çalışmayı düşünüyoruz.
Teşekkür ederiz.
Arkadaşımızla ilk defa çalıştım. Gayet ilgili ve hızlı ayrıca odeme konusunda çok duyarlı sağolsun.14 adet makale yazdırıldı hepsi gayet başarılı ve özgün makaleler. Sürekli olarak kendısı ıle çalışacağız. Makale yazdıracak kardeşlerımıze tavsiye ediyorum.
Söz verdiği tarihte makalelerini teslim etti, sağolsun hepsini Copyscape'den de tarattırmış. Kaliteli, temiz, karmaşadan uzak bir şekilde makaleleri hazırlamış. Ellerine sağlık, gerçekten çok güzel bir alışveriş oldu. Tavsiye ediyorum arkadaşlar, güvenle çalışabilirsiniz :)
Özgün ve işinde prof birisi google'ın görmesi gereken yerleri benim yerime bulup düzenleyip yayınladı teşekkürler.
Arkadaşla bu 2. çalşımamız. Ben bu şekilde düzenli, tertipli çalışan ve dakika dakika söylediği zamanda yazıları eksiksiz teslim edenbir kadro görmedim. Emeklerini fazlasıyla almadıkları da kesin. Her zaman çalışacağım bir yazar kadrosudur tavsiye ederim.
10 Adet tanıtım yazısını çok hizli şekilde testlim etti. Teşekkür ederim kendisine :)) İyi çalışmalar bol kazançlar :)
Yazdırmış olduğum 20 makale de üst kalitede ve anlaşılır. 1 günde teslimat için ayrıca teşekkürler.
Arkadaşla tekrar çalışma fırsatı buldum ve 12 saat üzerine makaleler elime ulaştı teşekkürler başka bir çalışmada görüşmek dileğiyle.
1 günde 50 makale teslim alındı.
Makaleler çok kaliteli ve profesyonel hazırlanmış.
İnanılmaz hız, ekstra kalite, şahane bir ekip.
Kısa süre sonra tekrar görüşmek üzere,
İyi çalışmalar.
11 makale zor konular zamanında teslim teşekkürler
Yorum yaparak bir şey dememize gerek yok herşey ortada zaten ucuz, kaliteli ve güvenilir bir arkadaş :)
Kelime varyasyonlarından nihai sonuca varmanızı arama motoru da takdir etmiş.
Memnun kaldığımı belirtmek isterim, ilginize teşekkürler.
+
10 adet yeni makale siparişi Pm olarak gönderildi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5