Fenerbahçe'nin yüzü, bu yılın ikinci gündüz maçında da gülmedi. Ç.Rizespor, lideri ilk 18 dakikada attığı gollerle 2-1 yendi.
alıntı:sabah
alıntı:sabah
rizeye geldimi bişeyler oluyor fenere. hatırlarım 5 yemişti bi kere. sonra fener 5 çayı içti diye manşet atmıştı gazeteler
Şike'ye karşı olan ve gücü yeten tüm takımlar yenebiliyor fenerbahçe'yi
Yahu niye durup dururken beşiktaşa bulaştın ki? zamanında avrupaya gidip 0 puanla dönmek beşiktaşa 5 atmaktan daha utanç verici olsa gerekGalatasaray lı olduğunu düşünüyorum. Zira beşiktaş lı olsan 5 yediğinizi siz hatırlardınız. Fenerli olsan böyle birşey yazmasın. Konuyla en alakasız takım GS kalıyor. Hani mesajı okudum yahu diyorum biz kaç kere yenildikki bu rizeye ne zaman 5 atıcaklar. direk baktım nete, aklımda beşiktaş diye kalmıştı o da beşiktaşın 3 maç falan ardarda 5-6 yediği dönemdi. Leeds 6-0 sonra Rizeydi galiba hatta.
Herneyse 6 sene olmuş, yanlış hatırlaman çok doğal ama emin olmadığınız şeylerden dolayı dalga geçmeye çalışmayın
Edit: gazete manşeti de değildi o. Öyle bir slogan olmuştu. 5 dakkada 5iktaş
Yahu niye durup dururken beşiktaşa bulaştın ki? zamanında avrupaya gidip 0 puanla dönmek beşiktaşa 5 atmaktan daha utanç verici olsa gerek
Keşke her kulüp şikeye karşı olsa ve herkesin gücü Fenerbahçe yi yenmeye yetse. Tabi ufakta bir ricam var buradan, aynı gücü diğer takımlara karşı göstermeleri. Çok büyük bir istek değildir umarım. Fenerbahçeliler anlamıştır nedemek istediğimi..
Denizlispor'da orta alanda çok akıllı bir futbol ortaya koydu. Orta alan, kendi savunmasına bir makine düzeni ile blok halinde yaklaşırken, hücumda da aynı düzen içinde ataklara yardımcı oldu. Orta alanda Yusuf'un yürüyerek adam eksiltmesi, ataklara destek olması, takımını rahatlatması ve Galatasaray'ın oyun konsantrasyonunu bozması dünkü oyunun en dikkat çekici yanıydı.