İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

gunesbjk benmi gerekeni yapayım seni mi yapıcaksın?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
ww.legalpara-tahmin.com a yaptığım seo ücreti hala hesabıma geçmedi.
Cumartesi yaptım hala bekliyorum.
Pazartesi denmişti yanlış hatırlamıyorsam.Pm leri yayınlamıyorum burda belki acil işiniz çıkmıştı olabilir beklicem.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
2 hafta oldu hala yanıt bekliyorum, arada bir gelip şehir dışındaydım kusura bakma diyip gidiyor.Ben kötü adamı oynamak istemiyorum!

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
"gunesbjk benmi gerekeni yapayım seni mi yapıcaksın?"

Burada sizin yapacaginiz yaptirim nedir? Siz ne yapacaksiniz eger o kisi gerekeni yapmaz ise?

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
seo optimassyonumu geri alabilirim mesela.forumunda yaptıgım düzenlemeleride.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nasıl alacaksın ki geri? parayı vermeyen seoyuda kaldırmaz geri bence

Holokost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 hafta bence uzun bır sure yeterınce esneklık gostermıssın
arkadası tanımam ama 2 hafta uzun bı sure :S

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
girişleri değiştirmiş olmayacak mı ? yada değiştirmeyecekse neden bu kadar sorun ediyorsun bekle alırsın elbet paranı, alamazsanda dedigin gibi cekersin geriye yaptıklarını :)

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
2 hafta geçti ne yapayım? sen olsan ne yapardın?

İş başka arkadaşlık başka kendini güvenceye almadan bence böyle birşey yapmamalıydın.. Etrafta sözünü tutmayan insanlar çok malesef ama bu arkadaşı da dinlemek lazım belki çok geçerli bir mazereti vardır..

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ona domain sattım anında parayı yolladı...

hala şifreler aynı olduğuna göre belki internete giremeyecek kadarönemli bir durum olabilir. sadece olumlu düşünmeye çalıştım:D

M

MasterTR

Misafir
gunesbjk iyi bi arkada$tir sorun olacagini zannetmem nitekim odemeni almi$sin

xxxx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben ona domain sattım anında parayı yolladı...

hala şifreler aynı olduğuna göre belki internete giremeyecek kadarönemli bir durum olabilir. sadece olumlu düşünmeye çalıştım:D

bi olumlu düşündüm olay çözüldü...Bu olumlu düşünmeyi her yerde yapmak lazım:D

gunesbjk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bıde ben konusabılırmıyım yenı gordum hepimiz insanız bu konuda sorun yok dımı herkesın problem ve sorunları olabılıyor ozel yada genel sorunlar bunlar bı ıs yaptık tamam odemeyı yapıcam ama terslıkler basımı bırakmadı ben senı kandırmak ıstesem userla pass ı sence degıstırmeyı dusunmıyecek kadar salakmıyım 1 hafta gecıktı dedım pazartesı yollıcam ok dedı pazartesı erkenden seyehate cıkmam gerektı asırı onemlı meblada xx yanı çok abartılıda deıl bu rakkam ıcın kendımı kucultucek kapasıtede bırı degılım ve salıda odemem gereken mebladan fazlasını yollıyarak ozurumu dıledım sızlere soruyorum sızce dolandırıcı olsam fazlasını odermıyım yada dolandırıcı olsam user la pass ı deıstırmek aklıma gelmezmı boyle alıcengız oyunları yapıcak kapasıtede bırı deılım hayat bu herkez bır gun terslıkler ıcıne dusup onlarla ugrasmak zorunda kalıo bunu herkes bılıodur neyse umarım banada hak vermıssınızdır burda 3 kagıtcılıkla alakalı bı durum yok yanı neyse yıne gecıkme ıcın kusuruma bakma bırınızı bıle kırdıysam ozur dılerım ama elımde olan bı durum yoktu inanın

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5