• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel

gunesbjk benmi gerekeni yapayım seni mi yapıcaksın?

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
ww.legalpara-tahmin.com a yaptığım seo ücreti hala hesabıma geçmedi.
Cumartesi yaptım hala bekliyorum.
Pazartesi denmişti yanlış hatırlamıyorsam.Pm leri yayınlamıyorum burda belki acil işiniz çıkmıştı olabilir beklicem.

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
2 hafta oldu hala yanıt bekliyorum, arada bir gelip şehir dışındaydım kusura bakma diyip gidiyor.Ben kötü adamı oynamak istemiyorum!

iyinet

Root
Admin
Bilgiler
Reaction score
53
Şube
Sakarya
257 Aydır Üye
"gunesbjk benmi gerekeni yapayım seni mi yapıcaksın?"

Burada sizin yapacaginiz yaptirim nedir? Siz ne yapacaksiniz eger o kisi gerekeni yapmaz ise?

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
seo optimassyonumu geri alabilirim mesela.forumunda yaptıgım düzenlemeleride.

Bilgiler
Reaction score
0
214 Aydır Üye
nasıl alacaksın ki geri? parayı vermeyen seoyuda kaldırmaz geri bence

Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Ankara
207 Aydır Üye
2 hafta bence uzun bır sure yeterınce esneklık gostermıssın
arkadası tanımam ama 2 hafta uzun bı sure :S

ManuaL

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Istanbul
204 Aydır Üye
girişleri değiştirmiş olmayacak mı ? yada değiştirmeyecekse neden bu kadar sorun ediyorsun bekle alırsın elbet paranı, alamazsanda dedigin gibi cekersin geriye yaptıklarını :)

selim61

0
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
13
Şube
<?=selim61?>
212 Aydır Üye
girişleri değiştirmiş olmayacak mı ? yada değiştirmeyecekse neden bu kadar sorun ediyorsun bekle alırsın elbet paranı, alamazsanda dedigin gibi cekersin geriye yaptıklarını :)

2 hafta geçti ne yapayım? sen olsan ne yapardın?

Bilgiler
Reaction score
9
Şube
Bebek
205 Aydır Üye
2 hafta geçti ne yapayım? sen olsan ne yapardın?

İş başka arkadaşlık başka kendini güvenceye almadan bence böyle birşey yapmamalıydın.. Etrafta sözünü tutmayan insanlar çok malesef ama bu arkadaşı da dinlemek lazım belki çok geçerli bir mazereti vardır..

Bilgiler
Reaction score
0
214 Aydır Üye
evet login ve pass varsa kral sensin :D

xxxx

0
Bilgiler
Reaction score
0
246 Aydır Üye
ben ona domain sattım anında parayı yolladı...

hala şifreler aynı olduğuna göre belki internete giremeyecek kadarönemli bir durum olabilir. sadece olumlu düşünmeye çalıştım:D

M

MasterTR

gunesbjk iyi bi arkada$tir sorun olacagini zannetmem nitekim odemeni almi$sin

xxxx

0
Bilgiler
Reaction score
0
246 Aydır Üye
ben ona domain sattım anında parayı yolladı...

hala şifreler aynı olduğuna göre belki internete giremeyecek kadarönemli bir durum olabilir. sadece olumlu düşünmeye çalıştım:D

bi olumlu düşündüm olay çözüldü...Bu olumlu düşünmeyi her yerde yapmak lazım:D

Bilgiler
Reaction score
0
217 Aydır Üye
Bıde ben konusabılırmıyım yenı gordum hepimiz insanız bu konuda sorun yok dımı herkesın problem ve sorunları olabılıyor ozel yada genel sorunlar bunlar bı ıs yaptık tamam odemeyı yapıcam ama terslıkler basımı bırakmadı ben senı kandırmak ıstesem userla pass ı sence degıstırmeyı dusunmıyecek kadar salakmıyım 1 hafta gecıktı dedım pazartesı yollıcam ok dedı pazartesı erkenden seyehate cıkmam gerektı asırı onemlı meblada xx yanı çok abartılıda deıl bu rakkam ıcın kendımı kucultucek kapasıtede bırı degılım ve salıda odemem gereken mebladan fazlasını yollıyarak ozurumu dıledım sızlere soruyorum sızce dolandırıcı olsam fazlasını odermıyım yada dolandırıcı olsam user la pass ı deıstırmek aklıma gelmezmı boyle alıcengız oyunları yapıcak kapasıtede bırı deılım hayat bu herkez bır gun terslıkler ıcıne dusup onlarla ugrasmak zorunda kalıo bunu herkes bılıodur neyse umarım banada hak vermıssınızdır burda 3 kagıtcılıkla alakalı bı durum yok yanı neyse yıne gecıkme ıcın kusuruma bakma bırınızı bıle kırdıysam ozur dılerım ama elımde olan bı durum yoktu inanın

xxxx

0
Bilgiler
Reaction score
0
246 Aydır Üye
Hayat bu olur böyle şeyler...

fan

0
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
Nereye
203 Aydır Üye
güneş hocamda yanlış olmaz ;)

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.