E
EaGLeeS
Misafir
Merhaba arkadaslar gunluk 1000 hit gönderilir popup acilarak sadece 1 aylık ücret sadece 75 milyon yapmak isteyenler pm atabilirler..
EaGLeeS' Alıntı:Merhaba arkadaslar gunluk 1000 hit gönderilir popup acilarak sadece 1 aylık ücret sadece 75 milyon yapmak isteyenler pm atabilirler..
iyinetadmin' Alıntı:Gercek kullanici degil ise veya kullanicinin bundan haberi yok ise, bu hitler faydadan cok zarar verir reklam veren siteye.
EaGLeeS' Alıntı:ya admin kardes sitene adam girmese uzaydanmi bilcek abcd sitesi var banner reklami popup reklami olmadan site nasil taninacak, veya gidecek irclere reklam basacak www......com adresine gel die gece gunduz reklam basacak elimdeki kod ile siteme popup actiğimda hiçbir engellemeye karsilasmiyor direk aciyor giriş ve cikişlara popup reklami alinacaktir... ilgilenenler benlen irtibata girebilir. gunde 1000 kişi ayda 30 bin ziyaretci demektir. iyi calişmalar
EaGLeeS' Alıntı:ya elimdeki kod ile siteme popup actiğimda hiçbir engellemeye karsilasmiyor direk aciyor
EaGLeeS' Alıntı:ya benim anlamadiğim admin kardes 1 ayın sonunda kesilecek diyorsun sen sitene reklam aldiğinda 1 aylık süresi bittimi 1 yil halen reklamimi devam ediyor )) lütfen akili mesajlar yazin arkadaslar
EaGLeeS' Alıntı:- Popup, vb.. yontemler ile gunde 1000 hit de gelse sitenize reklami kestiginiz anda elde var yine sifir!
bu mesaja karsilik verdim reklam süresi doldumu mecbur kesmek sorundaim. bunu yapmayan bir webmaster varsa evet ben 1 aylık reklam aldimi 1 yil devam ediyorum solesin. kişi reklam verdiği sürece ziyaretciye hitap ederse tabiki sitesini tuturur kimsenin sitesi kendiliğinden büyümedi tabiki belli bir reklamlar yapilarak büyüdü herneyse solediğim sey ortada gunluk 1500 ziyaretci banner reklamlari felan hep boş iş bir ara cok büyük bir siteye banner reklami verdim gelen user gunluk 10 kişi gecmiyordu banner reklamlar bence sadece bir göz aldatmacasidir. popup reklami iyi degerlendirebilirsen ziyaretciye hitap edersen cok cabuk sürede büyürsün....