İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Gunluk 1000 Hit Gönderilir

E

EaGLeeS

Misafir
Merhaba arkadaslar gunluk 1000 hit gönderilir popup acilarak sadece 1 aylık ücret sadece 75 milyon yapmak isteyenler pm atabilirler..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
EaGLeeS' Alıntı:
Merhaba arkadaslar gunluk 1000 hit gönderilir popup acilarak sadece 1 aylık ücret sadece 75 milyon yapmak isteyenler pm atabilirler..

Bu tur mesajlari cok gormeye basladim forumda.
Bilincli reklam veren elbet bu tur bir teklife sicak bakmiyacaktir zaten.
Bilincsiz reklam vereni de uyarmak bana dustu bu sefer:

Reklam vermeden once dusunmeniz gerekenler:
- Sitenize ziyaretci gelmesine dikkat edin, hit degil!
- Popup, vb.. yontemler ile gunde 1000 hit de gelse sitenize reklami kestiginiz anda elde var yine sifir!
- Reklamin amaci kalici ziyaretci kazanmaktir, ziyaretci size yarin da geliyorsa reklam ise yaramistir.
- Ziyaretci 1 kere gelip bir daha gelmiiyorsa, ne kadar reklam verseniz de bos, siteniz belli bir konuya hitap etmiyor demektir. Yada yanlis ziyaretci profili olan bir reklamdasinizdir.
- Hit gonderecem diyenlere sorun: hiti gonderenler kim, gercek kullanici mi, reklamci site mi, proxy mi?
- Gercek kullanici ise kullanicinin bundan haberi varmi? (Popup ise hiti size kullanici gondermiyor demektir, hit siteden geliyor)
- Gercek kullanici degil ise veya kullanicinin bundan haberi yok ise, bu hitler faydadan cok zarar verir reklam veren siteye.

F

fenerli

Misafir
iyinetadmin' Alıntı:
Gercek kullanici degil ise veya kullanicinin bundan haberi yok ise, bu hitler faydadan cok zarar verir reklam veren siteye.

Bu konuda çok haklısın sinir eden bir şey. (zaten bu popup reklamların hemen hepsi koruma sistemlerine takılıyor)

Popup reklamları şuna benzetiyorum yolda gidiyorsunuz, kaldırımda size birisi zorla yeni açılan biryerin vs. nin reklamına ait bir kağıdı elinize tutuşturmaya çalışıyor, kızıyorsunuz,yok almak istemiyorum diyorsunuz ama size ısrar ediyor, hatta 3,5 adım önceden bunu farketmişseniz dağıtan kişiyi görmeden geçmeye çalışıyorsunuz eğer bir şekilde size kağıdı verebildi ise en yakın yerde çöpe atıyorsunuz. Bu kızgınlık durumunda bize verilen o kağıt parçasından reklam veren birşey beklemesin.

N

n0kta

Misafir
Bide senin sitenin içeriği de önemli. Bizim içerikle seninki uyuşmuyor ise olmaz.

E

EaGLeeS

Misafir
ya admin kardes sitene adam girmese uzaydanmi bilcek abcd sitesi var banner reklami popup reklami olmadan site nasil taninacak, veya gidecek irclere reklam basacak www......com adresine gel die gece gunduz reklam basacak elimdeki kod ile siteme popup actiğimda hiçbir engellemeye karsilasmiyor direk aciyor giriş ve cikişlara popup reklami alinacaktir... ilgilenenler benlen irtibata girebilir. gunde 1000 kişi ayda 30 bin ziyaretci demektir. iyi calişmalar

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
EaGLeeS' Alıntı:
ya admin kardes sitene adam girmese uzaydanmi bilcek abcd sitesi var banner reklami popup reklami olmadan site nasil taninacak, veya gidecek irclere reklam basacak www......com adresine gel die gece gunduz reklam basacak elimdeki kod ile siteme popup actiğimda hiçbir engellemeye karsilasmiyor direk aciyor giriş ve cikişlara popup reklami alinacaktir... ilgilenenler benlen irtibata girebilir. gunde 1000 kişi ayda 30 bin ziyaretci demektir. iyi calişmalar

Panik olmana gerek yok, ben sadece uyari yaptim, elbet bu konulardan anlamayan comezin biri yine actiracaktir pop-up. Tecrube yenilen kaziklarin ve yapilan hatalarin toplamidir.

F

fenerli

Misafir
EaGLeeS' Alıntı:
ya elimdeki kod ile siteme popup actiğimda hiçbir engellemeye karsilasmiyor direk aciyor

Artık bilerek tıklamadan popup sayfa açtırmayan programlar var. Özel olarak izin verirseniz her durumda açıyor bu programlar.(Mesela bizde hurriyet.com.tr özellikle girilmiştir her türlü sayfaya izni vardır)

E

EaGLeeS

Misafir
ya benim anlamadiğim admin kardes 1 ayın sonunda kesilecek diyorsun sen sitene reklam aldiğinda 1 aylık süresi bittimi 1 yil halen reklamimi devam ediyor :))) lütfen akili mesajlar yazin arkadaslar

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
EaGLeeS' Alıntı:
ya benim anlamadiğim admin kardes 1 ayın sonunda kesilecek diyorsun sen sitene reklam aldiğinda 1 aylık süresi bittimi 1 yil halen reklamimi devam ediyor :))) lütfen akili mesajlar yazin arkadaslar

Pardon ya ben bir Omer baba'ya danisip geleyim. :D
Birazda ginseng suyu iceyim.

E

EaGLeeS

Misafir
- Popup, vb.. yontemler ile gunde 1000 hit de gelse sitenize reklami kestiginiz anda elde var yine sifir!

bu mesaja karsilik verdim reklam süresi doldumu mecbur kesmek sorundaim. bunu yapmayan bir webmaster varsa evet ben 1 aylık reklam aldimi 1 yil devam ediyorum solesin. kişi reklam verdiği sürece ziyaretciye hitap ederse tabiki sitesini tuturur kimsenin sitesi kendiliğinden büyümedi tabiki belli bir reklamlar yapilarak büyüdü herneyse solediğim sey ortada gunluk 1500 ziyaretci banner reklamlari felan hep boş iş :) bir ara cok büyük bir siteye banner reklami verdim gelen user gunluk 10 kişi gecmiyordu banner reklamlar bence sadece bir göz aldatmacasidir. popup reklami iyi degerlendirebilirsen ziyaretciye hitap edersen cok cabuk sürede büyürsün....

Alonson

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EaGLeeS' Alıntı:

bu mesaja karsilik verdim reklam süresi doldumu mecbur kesmek sorundaim. bunu yapmayan bir webmaster varsa evet ben 1 aylık reklam aldimi 1 yil devam ediyorum solesin. kişi reklam verdiği sürece ziyaretciye hitap ederse tabiki sitesini tuturur kimsenin sitesi kendiliğinden büyümedi tabiki belli bir reklamlar yapilarak büyüdü herneyse solediğim sey ortada gunluk 1500 ziyaretci banner reklamlari felan hep boş iş :) bir ara cok büyük bir siteye banner reklami verdim gelen user gunluk 10 kişi gecmiyordu banner reklamlar bence sadece bir göz aldatmacasidir. popup reklami iyi degerlendirebilirsen ziyaretciye hitap edersen cok cabuk sürede büyürsün....

admin' in demek istediği o değil admin anlatmış ama sen anlamamışsın. pop-up ile günde 1000 ziyaretçi, ayda 30 bin ziyaretçi gönderirsen bu ziyaretçiler site açılmadan pencereyi kapattığı için sitenin adını bile görmez. fakat reklamı yapılan sitenin içeriğine yönelik banner veya text reklama tıklayan ziyaretçi bilinçli ziyaretçidir. bilinçli olarak siteye giren ziyaretçi ertesi gün, bir sonraki gün, bir bir bir son son sonraki gün tekrar siteye girer adminin anlattığı olay budur :D kısacası pop-up ile gelen ziyaretçi boş ziyaretçidir pop-up u kesinlikle tavsiye etmiyorum

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bulunduğum bölgede bir çok internet cafeyi dolaşıyorum, orda rastladığım ve çoktandır karşılaştığım konu istenmeden açılan her sayfa virüslü sayfa sanılıyor :) efet komik gelebilir ama bizim pop-up dediğimiz reklam bir çok internet kullanıcısı tarafından aman bişi geldi denilip hemen kapatılan reklam sayfaları... :) hayırlı işler arkadaşım... neyse yinede ihaleye fesat karıştırmayalım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5