Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya 3000 gösterime 600 tıklama nasıl oluyor şaşıyorum doğrusu bu kadar yüksek oran ilginç bunu nasıl başarıyorlar sitede tek aktif link adsense olsa gerek heralde
cpm nasıl yükseltilir olur diye birşey olmaz. Sana 1 tıka verdigi ücret yüksek ise dogal olarakta cpm de yüksek olacak arkadaşın verdigi 65 dolar cpm benim 200 lerde oluyor bazen. ben boyle biliyorum bu durumu
5 ziyaretçiden biri tıklamış yani.Çok ii oran.Herşey ziyaretçide bitiyor.Forumdan bir arkadaşta günlük 900 $ yaptığını görmüştüm ödeme aldı mı bilmiyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5