captainzap' Alıntı:adwords kredileri yüzünden düşük diyorsunuz ama adwords kuponuyla reklamınız sadece google sonuçlarında çıkıyor.
anlamadım aradaki ilişkiyi nasıl kurduğunuzu ?
yoo üye sitelerdede çıkıyor
captainzap' Alıntı:adwords kredileri yüzünden düşük diyorsunuz ama adwords kuponuyla reklamınız sadece google sonuçlarında çıkıyor.
anlamadım aradaki ilişkiyi nasıl kurduğunuzu ?
CemYilmaz' Alıntı:ya 3000 gösterime 600 tıklama nasıl oluyor şaşıyorum doğrusu bu kadar yüksek oran ilginç bunu nasıl başarıyorlar sitede tek aktif link adsense olsa gerek heralde
tam aksine reklama tiklama ile sitenin icerigi ile alakasi olmayan bir seyBaria' Alıntı:3000 gösterime 600 tıklama yaparsın ama siteye gelen kullanıcı bilinçli olacak. örnek verecek olursam. ben almanyada hotel arıyorum ve aramak için google girdim senin sitene girdigimde orda senin adsense yerleşimin iyi ise ben o reklama tıklarım. çünkü o reklamdada başka bir alman hotelinin reklamı var.
biz şimdi oyun sitesine adsense reklamı koyarsak ne olur? 10 bin gösterim 100 tık ancak. bunun nedeni adam bizim siteye oyun oynamak için giriyor.gördügü ilk oyuna tıklayacak. adsense reklamları zaten oyun sitelerinde ya ingilizce yada türkçe oyun kelimesi ile alakasız reklamlar çıktıgı için tıkla oranları zayıflar.
tam iyi anlatamadım ama aradaki farkı yansıtmaya calıstım
TReX' Alıntı:şaşıracak birşey yok theersin.Bunun gibi daha neler var bu forumda bu şekilde kazanan çok ama hilesiz bunu kazanmak çok zor.