X
Xman
Misafir
Konu dağılmış ben hürriyetin içeriğiyle ilgilenmiyorum, günde 2 milyon tekil hiti olan ve 7/24 hiç kesintisiz yayın yapan bir sitenin altyapısını ve maliyetlerini merak ediyorum
Konu dağılmış ben hürriyetin içeriğiyle ilgilenmiyorum, günde 2 milyon tekil hiti olan ve 7/24 hiç kesintisiz yayın yapan bir sitenin altyapısını ve maliyetlerini merak ediyorum
20 tane canavar sunucu olsa, işte yaklaşık $6000 sunucu giderleri vardır.Konu dağılmış ben hürriyetin içeriğiyle ilgilenmiyorum, günde 2 milyon tekil hiti olan ve 7/24 hiç kesintisiz yayın yapan bir sitenin altyapısını ve maliyetlerini merak ediyorum
selim61' e katılıyorum kaldıki bu işin içinde biri olarak söylüyorum servise gelen ve genelde müşterilerin hangi sitelerden böyle olmuş efendim sorusuna cevap almak için baktığım 100 bilgisayardan 1 tanesinde bile hurriyet.com.tr sitesinin izlerine karşılaşamıyorsam onlar sanırım başka yerlerden alıyorlar hitleri ayrıca ben başka bir büyük gazetenin sitesine reklam verdim hitleri hiçte öyle değil abartı değil...