Site adresi: pm ile uygun gördüğüm kişilere
Site için istenen fiyat: 10.000 TL
Sitenin günlük getirisi: +75 TL
Sitenin açılış tarihi: 2 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: agario oyun
Ziyaretçi kaynağı: % 40-50 Returning - %50 Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: istenilirse evet.
Banlı olduğu sponsor veya arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Öncelikle herkese selamlarımı sunarım.
Sitemiz agario oyun sitesidir ve domain tam keyworddur. Blog, site ve oyun dosyaları tamamı dahildir.Genel olarak giren kullanıcılar tekrar dönüş sağlıyor. Tanıdık kullanıcıları görebiliyoruz domain akılda kalıcı ve sunucu ile ilgili bir problem yaşamıyorlar. İlk ay adsense eklemedim sadece site çalışmalarını yaptım. Adsense bu ay eklenmiştir.
Bu güne kadar 400 TL lik seo çalışması yapılmıştır. Şu anda da devam eden 100 TL lik seo paketi vardır. ( Dün satın alındı 10 gün devam edecek. - bilgiler aktarılacak.)
VDS ödemesi aylık 40 TLdir. İsterse buradan devam ettirebilir isterse taşır. Bunun dışında seo veya tanıtım yazısı gideriniz olabilir.
Sitenin kendi blogu vardır ve 10 kadar özgün yazısı vardır.
Siteyi alacak arkadaşa sunucu ile merak ettiği bir konu olursa yardımcı olunacaktır.
Borcum harcım yok satmak için satıyorum
Alan arkadaşa umarım hayırlı olur
Sormak istediği sorusu olan olursa telefon numaramı da pmleyebilirim

Düzenleme : Pazarlık sünnettir eklemeyi unutmuşum
Site için istenen fiyat: 10.000 TL
Sitenin günlük getirisi: +75 TL
Sitenin açılış tarihi: 2 Ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: agario oyun
Ziyaretçi kaynağı: % 40-50 Returning - %50 Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içerik
Hosting dahil midir: istenilirse evet.
Banlı olduğu sponsor veya arama motoru : yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
Öncelikle herkese selamlarımı sunarım.
Sitemiz agario oyun sitesidir ve domain tam keyworddur. Blog, site ve oyun dosyaları tamamı dahildir.Genel olarak giren kullanıcılar tekrar dönüş sağlıyor. Tanıdık kullanıcıları görebiliyoruz domain akılda kalıcı ve sunucu ile ilgili bir problem yaşamıyorlar. İlk ay adsense eklemedim sadece site çalışmalarını yaptım. Adsense bu ay eklenmiştir.
Bu güne kadar 400 TL lik seo çalışması yapılmıştır. Şu anda da devam eden 100 TL lik seo paketi vardır. ( Dün satın alındı 10 gün devam edecek. - bilgiler aktarılacak.)
VDS ödemesi aylık 40 TLdir. İsterse buradan devam ettirebilir isterse taşır. Bunun dışında seo veya tanıtım yazısı gideriniz olabilir.
Sitenin kendi blogu vardır ve 10 kadar özgün yazısı vardır.
Siteyi alacak arkadaşa sunucu ile merak ettiği bir konu olursa yardımcı olunacaktır.
Borcum harcım yok satmak için satıyorum
Sormak istediği sorusu olan olursa telefon numaramı da pmleyebilirim

Düzenleme : Pazarlık sünnettir eklemeyi unutmuşum