Günlük Aktüel Üye İstatistikleri

0
Onaylı Üye
Üye
Az önce farkettim ve bi baktim ki her iki bölümde de en üstteyim :D
Güzel olmuş, ellerinize sağlık.

bugn.png

0
Onaylı Üye
Üye
bende sevmemiştim eski köye bmw istemez

1
Onaylı Üye
Üye
Sizin için "sadece düz forum olsun" tamam yeter sanırım. Neyse kalktı gitti bitti.

0
Onaylı Üye
Üye
bence hoş gözüküyordu ancak, daha sonra post kastın / gereksiz konu açtın gibi muhabbetler dönmesi muhtemel bir bölüme dönüşebilirdi o segment.

T
trgy
Misafir
Ben özellikle istemedim. Bizim için alengirli şeylere gerek yok, biz işimize bakalım forumda aktiviteyi güzel makaleler yazarak artıralım.

0
Onaylı Üye
Üye
Online üyelerin bir üzerinde çok afilli olmadan son 5 veya 10 mesajın gösterilmesi güzel olurdu , bu sayede sürekli yeni mesajlar linkine tıklamaktan kurtulurduk bizde.

1
Onaylı Üye
Üye
Online üyelerin bir üzerinde çok afilli olmadan son 5 veya 10 mesajın gösterilmesi güzel olurdu , bu sayede sürekli yeni mesajlar linkine tıklamaktan kurtulurduk bizde.

Latest, recently threads/posts gibi eklentiler pek uygun değil. (Taki ajax var ise.)

0
Onaylı Üye
Üye
Ben özellikle istemedim. Bizim için alengirli şeylere gerek yok, biz işimize bakalım forumda aktiviteyi güzel makaleler yazarak artıralım.
Temayi neden yaptırdın peki? Oda alengirli:p Butonlarida eski haline alın:p Bence hoştu.

Geri