İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güvenilir PTC Siteleri Yeni Listde

BerkBirkan

0
Yasakli Uye
Reaction score
3
NOT: 1 refe 1 tl paypaldan ödeme yapıyorum getirdiğiniz reflerin nickleriyle birlikte özel mesaj atınız.

Arkadaşlar hepsinden ödeme aldım kesinlikle güvenebilirsiniz:

İfBux :

Minimum Ödeme : 4
Tıklama başı : 0.01

ÜYELİK İÇİN TIKLA

Clicksia :

Minimum Ödeme : 1
Tık başı : 0.01 - 0.10

Üyelik İçin TIKLA

Paid To Click : (anında ödeme)

Anında ödeme alabiliyorsunuz şuan başka pcden girdiğimden bunun kanıtı dışında diğerleri öbür pcde bunun kanıtı :

20ztu6x.jpg

Üyelik İçin TIKLA

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Clicksia ve Paid To Click sitelerine güvenilir diyebilirsiniz fakat ifbux sitesine güvenmeseniz iyi edersiniz. Siteye bot lar dadandı o yüzden kolay kolay ödeme yapıyor, ve yakında Türkiye'de yasaklı ülkerler listesine alınabilir bi sitede.

ifbux'un kendi forumunda rapidgeek isimli arkadaş bunu ortaya çıkardı ama konuyu apar topar sildiler. Ödeme aldıysan dekontlarını gösterirsen sevinirim bu sitenin arkadaşım.

Not: ingilizcesi iyi olmayan arkadaşlar blog sitemi ziyaret edebilirler. İngilizce forum ve sitelerden çeviriler yaparak yayınlıyorum. Ayrıca scam siteleri en güncel şekilde takip edebilirsiniz ;)

http://scamptc.blogcu.com/scam-ptc-list/8984826

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
ifbux sitesi açılmıyor arkadaşlar, site bakıma alınmış. Ne zaman açılcağı belli değil herkese geçmiş olsun.

11 gün evvel söylediğimiz gibi ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.