İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Güvenli Postamı? Normal Postamı?

utkuts

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aranızda postaldı maili geldiği halde normal posta ile çekini alamayan oldumu?

Yada siz hangisini seçiyorsunuz?
Bİ sorum daha war. Bu güvenli posta ile alabilmek için en az 100 dolarmı birikmesi lazım yoksa 124 dolarmı?

masques

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
100 dolar olsa yeterli diye düşünüyorum. Normal posta ile çekimi almadığım oldu evet en iyisi güvenli çek

hakanizm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben ilk çekimi express posta ile aldım. 5 günde geldi.
Diğer çekimi normal posta ile aldım. Kaç günde geldi bilmiyorum. Şehir dışındaydım.. Ama sonuçta geldi.

eft varken böyle bir soru sorman garibime gitti. Boşver çek posta meselesini artık.

R

RevenuE

Misafir
hala çek ile alanları neden garipsiyorsunuz anlamıyorum.
Insanlar parasını dolar olarak muhafaza etmek istiyor olabilir. Google YTL e cevirsin sen tekrar dolar'a çevir zarara ne gerek var ?
Zaten çek kesildiğinde dolar 1.55 oluyor , bozulana kadar 1.70 olmuş bile ;)

J

jEEpERscREEpERs

Misafir
Vallahi şunu diyeyim sana ; eğer kodlarda bir hatan veya başka bir yanlışın varsa google için, express kargo seçtiğin zaman çok fazla göze batıyorsun miktarın yüksekse... Ama normal yolla alıyorsan, incelemelerde pek göze batmıyorsun. Garibanların arasından kaynayıp gidiyorsun :)

cemadak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
normal yolla kaybolucagını sanmıyorum ama cok yüksek bi miktarsa tabiki expres alman daha mantıklı olucaktır yada eft yoluyla..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5