U
ulukislali
Misafir
Bence herkesin hayalinde bir resim olustu. (su an ki avatarin da etkisiyle) Gercek resmi, kimi begenecek, kimi aaa bu muymus diyecek. Bence esrarengiz kalin daha iyi. Bilinmeyen daha ilgi cekicidir.
İnsanları tipleriyle değerlendiren salaklar mevcut haklısın.ulukislali' Alıntı:Bence herkesin hayalinde bir resim olustu. (su an ki avatarin da etkisiyle) Gercek resmi, kimi begenecek, kimi aaa bu muymus diyecek. Bence esrarengiz kalin daha iyi. Bilinmeyen daha ilgi cekicidir.
Maxi' Alıntı:Neden bu kadar merak edildi anlamadım ? Kimki bu admin ? Forum yöneticisi kimliğinden başka neyi var ? -ki forum yöneticisi olmakta artık çok sıradan birşey Siz merak ettikçe o daha çok kasıyor kendini. Emin olabilirsiniz. Hatta beni görmek isteyen reklamlara tıklasın diyecek yakında
Forum 5 yıldır tanınmaz. Bilinir. Tabi senin 6 / 7 yaşlarında oldugunu farzedersek zeka ilerlemesi oldugunu söyleyebiliriz. Birazcıkta atmasmasyonulukislali' Alıntı:Maxi, iyinet admin'in kendini kastigini nereden cikariyorsun? Bu forumu en azindan 5 yildir taniyorum. Kalitesinde, seviyesinde hicbir degisiklik olmadi. Benim gördügüm kadariyla da iyinet admin, bildigi konularda yardimci oldu, bilmediklerinde sustu.
Neden kendi insanlarimizi desteklemek zoruna gidiyor. Bu kadar kisinin katildigi bir siteyi bu düzeyde yillarca ayakta tutabilmek, sanirim, her babayigidin harci degildir. Türk insaninin icinde mi var bu bilmiyorum, kendi insanimizin, basarisini desteklemek, onunla gurur duymak nedense zorumuza gidiyor.
Ben kendi adima kasilsa bile hakkidir diyorum ki yapmayacagindan da eminim. Basarilarinin devamini diliyorum sadece.
ulukislali' Alıntı:2001 baslarindan beri burayi taniyorum ve ara ara okuyorum. Cok da önemli degil 4 ya da 5 yil.
Bu forumda insanlara hakaret etmek, kücük düsürmeye calismak marifet saniliyor galiba. Karsinizdaki insana biraz saygili olmayi ögrenin ve elestirinizi kisilige yönelik yapmayin. Konuyu tartisin. 6,7 yaslarinda degil, 21 yasinda cocugu olan bir anneyim, maxi, ok?
Adami bu kadar elestiriyorsaniz, forumunda ne isiniz var, hakaret etmek icin mi? Ben ve benim gibi bu isi amatörce yapan bir cok insan, buradan cok seyler ögreniyorlar. Google adsense olayini falan ilk kez burada ögrendim ve "bana bir sey ögretenin kölesi olurum" diye bir söz vardir, bilgileri paylastiginiz, bircok sey ögrendiginiz kisiye, ya da onun yönettigi foruma hakaret etme hakkiniz olmadigini bilin.
Iyinet admin hakli haksiz, sitesinde birseyler yapiyorsa, o onun sorunu, haksiz bir seyler yaptiginda bumerang gibi kendisine geri dönecektir, insan gibi konusunu elestirin. Sitesinde yaptiklarina gelince gelince, buradan takip ettigim kadariyla, bir cok webmaster de benzer seyler yapiyor. Sedo'dan atilanlar, google'dan atilanlar, bir cok para veren sitelerin Türkiye'ye kapilarini kapatmasi herhalde bircok webmasterin haksiz yaptiklari olaylardan olustu.
Forumda bugüne kadar adamin bir saygisizligini gördünüz mü, insanlara ukelalik yaptigini gördünüz mü, bilgiclik tasladigini gördünüz mü, ben görmedim. Eger ki öyle birisi olsaydi, yoktur gibi ejder gibi tr.st. gibi, elmas günes gibi su an isimlerini hatirlayamadigim bir cok insan o degerli bilgilerini bu FORUM'da paylasip, foruma destek olmazlardi.
Herneyse, bu sekildeki saygisizca yazilara bundan böyle cevap yazmayacagim. Herkese iyi calismalar.
1 ) Gördüm ukala'lık yaptığını.ulukislali' Alıntı:Forumda bugüne kadar adamin bir saygisizligini gördünüz mü, insanlara ukelalik yaptigini gördünüz mü, bilgiclik tasladigini gördünüz mü, ben görmedim. Eger ki öyle birisi olsaydi, yoktur gibi ejder gibi tr.st. gibi, elmas günes gibi su an isimlerini hatirlayamadigim bir cok insan o degerli bilgilerini bu FORUM'da paylasip, foruma destek olmazlardi.