- Reaction score
- 0
MERHABALAR .
yeni sunucumuzdan sadece vps hizmeti vermeyi planlıyoruz bunun için sizler için cazip olduğunu düşüdüğümüz vps paketlrimizi sizlere sunuyoruz
RAM : 512
İşlemci : Quad6600
Harddisk : 80 GB
İşletim Sistemi : Windows Server 2003
Plesk Panel
TR lokasyon
AYLIK 30 TL
Destek
2 yetkili olarak 7 gün 24 saat
+MSN
+GSM
+Destek paneli
üzerinden destek vermekteyiz.
2 Aylık Ödeme yapıldığında 3. ay ücretin yarısını ödeyeceksiniz. stok sayımız 7 adettir. Gelen Talebe göre stok sayımızı çoğalta biliriz.
Satın almak , hakkında detaylı bilgi edinmek için [email protected] MSN adresimizi ekleyebilirsiniz.VPS havale sonrası hemen teslim edilecektir.
Yer sağlayıcı belgemiz için başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. en kısa sürede onaylanmasını bekliyoruz.
www.hostingbilisim.com adresimizden üye olup sorularınızı sorabilirsiniz.
Öğrenci arkadaşlarımız için güzel kampanya olduğunu düşüyorum
www.hostingbilisim.com
[email protected]
Telefon : 05397948673
Saygı Ve Sevgilerimle
yeni sunucumuzdan sadece vps hizmeti vermeyi planlıyoruz bunun için sizler için cazip olduğunu düşüdüğümüz vps paketlrimizi sizlere sunuyoruz
RAM : 512
İşlemci : Quad6600
Harddisk : 80 GB
İşletim Sistemi : Windows Server 2003
Plesk Panel
TR lokasyon
AYLIK 30 TL
Destek
2 yetkili olarak 7 gün 24 saat
+MSN
+GSM
+Destek paneli
üzerinden destek vermekteyiz.
2 Aylık Ödeme yapıldığında 3. ay ücretin yarısını ödeyeceksiniz. stok sayımız 7 adettir. Gelen Talebe göre stok sayımızı çoğalta biliriz.
Satın almak , hakkında detaylı bilgi edinmek için [email protected] MSN adresimizi ekleyebilirsiniz.VPS havale sonrası hemen teslim edilecektir.
Yer sağlayıcı belgemiz için başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. en kısa sürede onaylanmasını bekliyoruz.
www.hostingbilisim.com adresimizden üye olup sorularınızı sorabilirsiniz.
Öğrenci arkadaşlarımız için güzel kampanya olduğunu düşüyorum
www.hostingbilisim.com
[email protected]
Telefon : 05397948673
Saygı Ve Sevgilerimle