İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

GÜZEL VPS ALACAK ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
MERHABALAR .

yeni sunucumuzdan sadece vps hizmeti vermeyi planlıyoruz bunun için sizler için cazip olduğunu düşüdüğümüz vps paketlrimizi sizlere sunuyoruz

RAM : 512
İşlemci : Quad6600
Harddisk : 80 GB
İşletim Sistemi : Windows Server 2003
Plesk Panel
TR lokasyon
AYLIK 30 TL

Destek
2 yetkili olarak 7 gün 24 saat
+MSN
+GSM
+Destek paneli
üzerinden destek vermekteyiz.

2 Aylık Ödeme yapıldığında 3. ay ücretin yarısını ödeyeceksiniz. stok sayımız 7 adettir. Gelen Talebe göre stok sayımızı çoğalta biliriz.

Satın almak , hakkında detaylı bilgi edinmek için [email protected] MSN adresimizi ekleyebilirsiniz.VPS havale sonrası hemen teslim edilecektir.

Yer sağlayıcı belgemiz için başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. en kısa sürede onaylanmasını bekliyoruz.

www.hostingbilisim.com adresimizden üye olup sorularınızı sorabilirsiniz.

Öğrenci arkadaşlarımız için güzel kampanya olduğunu düşüyorum

www.hostingbilisim.com
[email protected]
Telefon : 05397948673

Saygı Ve Sevgilerimle

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
saide zorlu yanı no 5 neresi oluyor? Bir tarafta otopark var diğer taraftada bloklar...Bu arada sabit telefonda göremedim sitenizde sanırım şirket değilsiniz?

Baba_Yorgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet şirket değiliz. şirket olacak kadar büyüyemedik. büyümek için atılımlar içerisindeyiz.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
şirket olmak büyümek değil vergi kaçırmamak, sahtecilik yapmamak için nizami kurallar içinde ticaret yapmaktır.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.