Haber Ajansı Üyeliği Olanlar?

0
Onaylı Üye
Üye
Arkadaşlar merhaba...
Herhangi bir haber ajansına üye olan, bu ajans ile sitesinde haber yayınlayan arkadaşlar varmı aramızda?

• Üyelik Ne Şekilde
  • Ücretlendirme Nedir
  • Haberlerin Kullanım izni ne şekilde

ve birkaç soru daha sormak istiyorum...

İyi Çalışmalar

0
Onaylı Üye
Üye
Tam ayrıntılı unuttum ama haberleri paket paket satıyorlar özellikle anadolu ajans.Ücretleri çok uçuk değil ama işin içine resim vide falan girince yükselebiliyor.Sana şifre veriyorlar panele haber düştükçe kullanıyorsun şeklinde sistemleri.

Yeni bir haber sitesi açıyorsan başlangıç olarak anadolu ajansdan başlayabilir hürriyet ve milliyettende haberler seçerek kaynak gösterip yayınlayabilirsin.Başta cebinden çok vermen sıkıntı olabilir senin için.Çünkü artık çok haber sitesi var.

0
Onaylı Üye
Üye
Çünkü artık çok haber sitesi var.

artık adım atsan haber sitesi..

haber ajansları arkadaşın söylediği gibi sanırım üyelik bilgileri verib o paneldne giriş yapıyorsun ve istediğin haber resim vdieo ekliyorsun.

Aylık 150-250$ diye duymuştum.

0
Onaylı Üye
Üye
Peki ayda ortalama olarak kaç haber veriyorlar? Yani sınırlı mı, yoksa ayda tutturabildiğimiz kadarmı?

1
Onaylı Üye
Üye
Tek bir kategori için mesela AA'nın ücreti 250-300 tl civarında olabiliyor...

Ama pazarlık yapılır mı bilmiyorum...

0
Onaylı Üye
Üye
Profesyonelleşmeden ajanslara para kaptırma derim deymez.ben çok gaza gelip haber sitesi kapadım.Artık öyle bir dönemki istersen 1. sınıf site yap reklamada biton masraf yapmadan olmuyor.Özellikle haberin birçok alternatifi var.Eğer ciddi bir proje düşünüyorum diyorsan başlangıç olarak dediğim gibi kaynak göstererek gazete sitelerinden al.Sonra baktın işler iyi gidiyor hatta reklam bile aldın ajanslarla anlaşman kolay.

0
Onaylı Üye
Üye
yehhucom 'un da dediği gibi bencede kaynak belirterek ekle haberleri.Ajanslara verceğin ücretle Haber Sitelerine reklam ver vs. artık reklam çok çok önemli özellikle turevleri bi hayli fazlaysa.

0
Onaylı Üye
Üye
Artık eskisi gibi değil. Bazı yayın kuruluşları kaynak göstersen bile haberlerini kullanamıyorsun.

Geri