İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Haber botu yazdirilacaktir (PHP)

alllyc17

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Php siteme haber botu yazdirilacaktir. Botta istenen ozellikler sunlardir:

1. Bot hedef siteye gunde 3 defa gidip (zaman araliklarini biz belirleyecegiz, kodlarin icinden de ayarlayabiliriz) son guncellenen haberleri bizim veritabanina yazacaktir. Diger siteden link alinmayacak, ayrica istedigim kelime ve kelime gruplarini ve linkleri bloklyabailecegim. Boylece onlar benim sayfamda gozukmeyecek.

2. Resimler benim hostuma download edilecek ve oradan gosterilecektir.

3. Bu bolumun yapilip yapilamayacgindan emin degilim. Haber Verdena, 1o, siyah olarak yazilacak ve paragraflar arasinda 1 satirlik bosluk olacaktir. (Eger hedef sitede hic boluk yoksa yada 1 den fazla ise o benim sayfaya 1 satir olarak yazdirilacaktir --- Bunun yapilabilirliginden supheliyim)

Botu yazabilecek olan arkadaslarin ucret,zaman ve referans belirtmeleri belirtmeleri rica olunur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5